2777
2789

من اصلا نمیدونم چه مشکلاتی ممکنه براشون پیش بیاد دیابت که انسولین استفاده میکنن منظورم نیست قندیکه بخاطر مصرف شکر و شیرینیجات زیاد بوجود بیاد چی به سرشون میاد؟؟؟

افت قندخون

افت چرا؟دیابت داشته باشه شیرینیجاتم زیاد مصرف کنه ک میره بالاتر 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افت چرا؟دیابت داشته باشه شیرینیجاتم زیاد مصرف کنه ک میره بالاتر

بدنشون انسولین تولید نمیکنه اونایی که قند خون دارن باید انسولین برسونن به بدنشون 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه قند کنترل نشه قند بالا میره به کلیه میزنه باعث از کار افتادگی کلیه میشه ، به چشم میزنه باعث کوری میشه ، به پا میزنه باعث میشه پا قطع بشه ، انسولینی میشن

همسایمون طفلی پاشو قطع کردن

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
بدنشون انسولین تولید نمیکنه اونایی که قند خون دارن باید انسولین برسونن به بدنشون

اره ازاون لحاظ

من بابام انسولینیه خیلی چیزای شیرین بخوره قندش میره بالا .ی وقتایی خیلی کم البته پیش میاد افت قند کنه

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
اگه قند کنترل نشه قند بالا میره به کلیه میزنه باعث از کار افتادگی کلیه میشه ، به چشم میزنه باعث کوری ...

اره بابام دوتا کلیه هاش باهم از دست داد 

یعنی همیشه غش میکنن؟؟بعد چی به سرشون میاد؟

اره اگه انسولین نرسه افت انرژی پیدا میکنن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻