2777
2789
عنوان

شک به شوهر و جاری

719 بازدید | 24 پست

دوستان من یه سالع عقدم و دو ماهه عروسی کردم همسرم خیلی به جاریم نگاه میکنه و خیره میشه و نگاهاش با احساسه جتریمم نگاش میکنه خیره میشه یا بش لبخند میرنه .. خیلی اذییت شدم تا یه روز باهم دعوامون شد و بش گفتم و دیگ نگاه نکرد .. لیست تماساش از مای همراه گرفتم چیزی ندیدم از شماره ها جاریم دیگ نمیدونم همسرم گوشی دیگ دازه یا نه .. من نمیتونم با اون نگاه ها کنار بیام و بقکر طلاقم .. همش نگاها و لبخندا میاد جلو چشمم تو جمع همش نگاه جاریم میکنخ و خیره بهشه و من هیچم .. درستع الان اینکار نمیکنه ولی دیگ نمیتونم با مغزم کنار بیام .. حاریم ۱۰ سال از شوهرم بزرگتره و ۱۷ ساله ازدواج کرده و خونه بالایی پدر شوهرمه و شوهرش همش کارش بیرون شهره .. نمیدونم تصمیمم درسته یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما جدا بشو همسرت و جاری هم راحت بشن از طرز فکر شما چون زندگی رو تلخ میکنی برای همسرت مخصوصا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

برادر شوهر منم ازم ۵ سال کوچیک‌ تره بعضی وقتا از سر ذوق و ... میپره مثلا بوسم میکنه یا لپممم میکشه ولی اگ‌بخواد زن بگیره از این حرکات بزنه قشنگ میکنم تو مخش ک حرکت درستی نیست 

چرا خب با شوهرت حرف بزن و بگو رفتارش و درست کن من میخوام تو فقط بر من باشی 

اگر فقط ایرادش همینه آخه بعضی وقتا یه آدم چن تا ایراد داره بعد دیگه آدم کم میاره طلاق میگیره ولی خب نفر اول زندگیش باید تو باشی

اینک یه سر بهش خیرس طبیعیه؟

علتشونپرسیدی؟اگه خبری هم باشه که جلوتوتابلوبازی درنمیارن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شک نکن از همون نگاه های معنادار معلومه در ارتباطن ساده نباش دختر

به همین راحتی به دیگران تهمت میزنن؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه چیزی بود بینشون که قبل تو اتفاق می افتاد میگی ۱۷ ساله 

اصلا نمیومد ازدواج کنه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻