دوستان من یه سالع عقدم و دو ماهه عروسی کردم همسرم خیلی به جاریم نگاه میکنه و خیره میشه و نگاهاش با احساسه جتریمم نگاش میکنه خیره میشه یا بش لبخند میرنه .. خیلی اذییت شدم تا یه روز باهم دعوامون شد و بش گفتم و دیگ نگاه نکرد .. لیست تماساش از مای همراه گرفتم چیزی ندیدم از شماره ها جاریم دیگ نمیدونم همسرم گوشی دیگ دازه یا نه .. من نمیتونم با اون نگاه ها کنار بیام و بقکر طلاقم .. همش نگاها و لبخندا میاد جلو چشمم تو جمع همش نگاه جاریم میکنخ و خیره بهشه و من هیچم .. درستع الان اینکار نمیکنه ولی دیگ نمیتونم با مغزم کنار بیام .. حاریم ۱۰ سال از شوهرم بزرگتره و ۱۷ ساله ازدواج کرده و خونه بالایی پدر شوهرمه و شوهرش همش کارش بیرون شهره .. نمیدونم تصمیمم درسته یا نه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برادر شوهر منم ازم ۵ سال کوچیک تره بعضی وقتا از سر ذوق و ... میپره مثلا بوسم میکنه یا لپممم میکشه ولی اگبخواد زن بگیره از این حرکات بزنه قشنگ میکنم تو مخش ک حرکت درستی نیست