2777
2789
عنوان

نرفتن سینه توسط نوزاد

559 بازدید | 14 پست

سلام من چهار روزه زایمان کردم ولی بچم سینمو اصلا نمیگیره نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم

راهی هست که مجبورش کنم سینمو بگیره؟؟

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سینه تو بشور روش آیه الکرسی بخون آروم آروم بهش بده شاید سنگین بزار دستاتو زیر سینه آت بلندشو کن نمی‌دونم متوجه میشی یانه آروم آروم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه تو بشور روش آیه الکرسی بخون آروم آروم بهش بده شاید سنگین بزار دستاتو زیر سینه آت بلندشو کن نمی‌ ...

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه بیشتر توضیح بدی؟؟

ببین دستت برعکس کن چهارتا انگشت زیر سینه ببر اوانگشت شصت تعادل ایجاد کن قبلش بشور حتما سینه تو حتما گرم بدنت آیه الکرسی بخون بعد همیشه ی کم سینه تو فشار بده دم روشویی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین دستت برعکس کن چهارتا انگشت زیر سینه ببر اوانگشت شصت تعادل ایجاد کن قبلش بشور حتما سینه تو حتما ...

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما هر روز حمام برو ،و اینکه بوی عطر یا عرق بدنت نده ،بوی عطر تن خودت باشه ،اگرم نخورد ،کنار سینت ب ...

از اول نخورده اعصابم خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم

فدات عزیزم بالای سرت حتما قرآن بزار ی کم اسپند تا چندروز دود بده بالای سر بچه آت موفق باشی

من تازه دیدم پیامتو پسر منم سینه مو نمیگرفتسینه مو میزاشتم تو دهنش از کنار دهنشبا یه سرنگ شیرخشک میر ...

پسر من سینمو میزارم دهنش گریه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40