2777
2789
عنوان

رفتم دادگاه

2086 بازدید | 115 پست

منو دوستم بعضی وقتا میریم دادگاه به عنوان تماشاچی. از قبل هم نمیدونیم موضوع دادگاه چیه شانسی میریم هر کدوم برامون جالب بود میشینیم.

دیروز که رفتیم پرونده یه آقایی بود که قاچاقچی کوکایین بود. یه کارآگاه پلیس اومد تو جایگاه و همه چی رو تعریف کرد. قیافه و تیپ کارآگاهه عین مامورهای FBI توی فیلم ها بود. کارآگاهه خودش قبل از اینکه به این مقام ارتقا پیدا کنه پلیس مخفی بوده و سالها بین موادفروش ها رفت و آمد داشته.

این قاچاقچیه زن و یک بچه داشت. موقع دستگیری تو خونه بوده و زن و بچه اش هم اونجا بودن. جمعا تو خونه و ماشینش حدود یک کیلوگرم کوکایین پیدا کرده بودند و بیشتر از ۶٠-٧٠ هزار دلار پول نقد! بعد تو زیرزمین خونه کوکایین ها رو بسته بندی میکرده ولی تو دستشویی و آشپزخونه طبقه بالا هم (جایی که بچه رفت و آمد داشته) دوتا پک کوچیک پیدا کردند. 😨

این صحبتا خیلی طولانی شد و دوستم جایی کار داشت نشد بمونیم بفهمیم حکمش چیه 🥺. یه وکیل هم داشت خیلی کاراکتر جالبی بود از لباس پوشیدنش تا حالت هاش. فقط سه تا عینک همراهش بود. دلم میخواست حرف زدنشو ببینم که نشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارآموزی؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی همین جوری بی‌دلیل میرید دادگاه بعد مگه اجازه ورود میدن به هرکس تو جلسه متهم ؟؟؟؟

نه تازه ما که کارآموز وکالتیم فقط با نامه دادگستری حق ورود به جلسات رو داریم خودشن ماهانه به یه شعبه نامه میزنن برامون

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی همین جوری بی‌دلیل میرید دادگاه بعد مگه اجازه ورود میدن به هرکس تو جلسه متهم ؟؟؟؟

بله اجازه میدن. حتی قاضی ازمون پرسید شما شاهد هستید؟ گفتیم نه فقط تماشاچی گفت خب بشینید.

مگه اجازه همچین کارس هست اصلا؟

اگ هست ک چ حوصله ای دارین این جو متشنج رو میرین نگاه و پیگیری میکنین

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بله اجازه میدن. حتی قاضی ازمون پرسید شما شاهد هستید؟ گفتیم نه فقط تماشاچی گفت خب بشینید.

کدوم شهری؟ کدوم دادگاه این پرونده داشت رسیدگی میشد؟