2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی کسی دخالت نکنم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

پولام خرج خودم کنم ن گندکاری همسرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

فردا کتونی هام را بشورم 🥺

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بیشتر میوه بخورم 

برای منی که  میوه های فصل خیلی دوست ندارم واقعا تصمیم بزرگی بود 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ب هیچ کس تاکیید میکنم ب هیچ کس اعتماد تمام نکنم...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

همین نیم ساعت پیش تصمیم گرفتم ب زودی برم لرستان برا اتاقم

کتابخانه بخرم😐

ولی تصمیم از لحاظ شخصیتی رو بخوام بگم

چندروز پیش تصمیم گرفتم دیگ جایی اشتباه محبتمو هدرندم

مخصوصا وقتی میدونم طرف نمک نشناسه ولی بخاطر علاقم بیجا بهش محبت میکنم همین باعث میشه ضربه بخورم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

نزارم کسی بتونه روم تاثیر بزاره. کیفیت حالمو خودم تععین کنم. اجازه ندم کسی عصبانی یا ناراحت ام کنه و یا حس ترحم ممو برانگیزه. کلا  به هیچ انسانی اجازه نفوذ به درونمو ندم. و اجازه ندم روحیمو کسی دستکاری کنه. غم و شادیمو. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نزارم کسی بتونه روم تاثیر بزاره. کیفیت حالمو خودم تععین کنم. اجازه ندم کسی عصبانی یا ناراحت ام کنه و ...

وبه جد این تصمیم گرفتم و عمل میکنم. فکر کنم شاه کلید زندگیمو پیدا کردم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا