2777
2789
عنوان

اونایی ک با راه حل پسردارشدن لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 206120 بازدید | 168 پست

نمیدونم چقدر درسته ولی من سه بار باردار شدم هر سه پسر شد البته برام نموندن من با کیت تخمک گذاری روزش رو تعیین میکردم چهار روز قبلش رابطه نداشتم روزی که کیت مثبت میشد سه شب پشت هم اقدام داشتم اما رژیم غذایی بنظرم الکیه چون من خیلی لبنیات میخوردم اثر نداشت

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دختر عموم همه کار کرد که بچه سومش پسر بشه ولی بازم دختر شد مادر شوهر خودمم هر کاری کرد دختر دار نشد ۵تا پسر خدا بهش داد توکل کن به خدا هر چی صلاحه همونو بهت بده

صد در صد نیست اما انجامش بده در کنار روشهای دیگه

شوهرت از سه ماه قبل هر روز یه لیوان عرق کاسنی بخوره،معجون عسل پودر گردو بادوم و دارچین و زنجبیل درست کن صبح ها یه قاشق هر دو بخورید،شما وقتی از خواب بیدار میشی سه دونه فلفل سیاه قورت بده،لبنیات رو کامل حذف کنید،فولیک اسید و ویتامین ای بخورید، هر روز شیر مور و پودر نارگیل و گردو و پسته،توت فرنگی خیلییی زیاد بخورید،توی تمام غذاهات به مقدار قابل توجه فلفل سیاه و دارچین و ادویه اضافه کن،پفک چیپس و کلا چیزای شور بخورید،اینا رو سه ماه قبل از اقدام رعایت کنید تا طبعتون گرم بشه،چون وقتی طبع هر دو گرم باشه امکان پسر بودن بچه زیادتر هست،

دزسته که میگن با ای یو ای هم میشه ؟

والا من سر دومی دخترم ۳ ماه لب لبنیات و چیزای سرد نزدیم 

همه چیم با همسرم خوردم ک پسرزا باشه 

اما دختر شد

دختر خالمم ۱ روز مونده ب تخمک گداریش اقدام کرد باز دختر شد

ما کلا ژنمون دخترزاست فک کنم  ۸ خواهریم  همه خواهرامم بجز یکیش دختر دارن  دگ خ رو ...

خیلی تاپیک در رابطه با پسر دار شدن هست همه رو بخون و اجرا کن بهر حال احتمالش بالا میره

سر دخترات اقدامت چطور بوده؟اصلا زمان نزدیکی رو رعایت کردی؟

هر دوشون خوبه 

خدا هم نعمتشو هم رحتمتشو ب همه مامان بابا ها بده 

اما خب متاسفانه بعضیا نمیدونن 

شرایطو درک نمیکنن .

هرکی میبینه منو میگ خدا بهت پسر بده 

و چیزای دگ خ به آدم بر میخوره 

گاهی میگم خدا بعضیارو بیشتر از بعضیا دوست داره