2777
2789
عنوان

برادرکوچکمون درخواست دوستی داده😐

696 بازدید | 60 پست

@niniyar  

جالبه مدعیم هستن کاربری دست دونفره

از دوسال پیشه عضویتش

بعدم میگن چیرا با حیضیر میردا میخالیفین🦖

عجباااا

لطفا تعلیق شه

@برادرکوچکتون  

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂🐣

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

خو‌ بدن😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 تا شما نپذیرید هیییییییییییییییییییییچ اتفاقی نمیفته😑🔪😩🤐

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
با درخواست دوستی مگه تعلیق میشه؟

نباید بشن؟!!

من تاحالا فقط رد کردم

ولی این حرص داشت 

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

خو‌ بدن😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳 تا شما نپذیرید هیییییییییییییییییییییچ اتفاقی نمیفته😑🔪😩🤐

منم نپذیرفتم

الان اعتراضم به کساییه که میگن مردا وجودشون مشکلی تو سایت نداره

این سمندون ها کی میخوان دست از سر ما بردارن همه جا یورش بردین چشم نداشتین ی سایت مال ما خانوما بلشه؟ایشالا همه تون خواجه شین🎀

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵