2777
2789

سوال منم هست

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه طب سنتی عضوم نوشته بود شیاف لیابل استفاده کنید نوار بهداشتی آلوده ترین چیز باید روش یه پارچه نخی بزارید شرت نپوشید یا اگر می‌پوشید با سرکه انگور خانگی بشورید و ابکشش نکنید همونجوری بزارید خشک بشه روغن سیر و یه چیز دیگه گفته بود بزنید سر و گردن باید گرم باشه

شما رحمتون سرده؟

به شدت کیست هم دارم 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃

یه کانالی هست تو ایتا دارو برای سردی رحم و عفونت و کیست دارن من یه بار شیاف لیابل سفارش دادم بهشون

تو گوگل داروخانه درمان آسان جست و جو کنید میاره 

بعد تو ایتا بهشون سفارش بدید

گروه پرسش و پاسخ دارن تو ایتا که سوالتونو بپرسید