2777
2789
عنوان

جاری عوضیم پسرمو کتک زده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1630 بازدید | 79 پست

ریدی و جالب تر اینه ک نمی خوای قبول کنی ک ریدی

وقتی تربیت یاد بچت ندادی خونت نگه دار

بقیه چ گناهی دارن؟

توجیهتم اینه ک گوه بچه پنج ساله ک کثیف نیس😐

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

حالا با زدنش موافق نیسم ولی بچه ۵ ساله عجیب نیس رو مبل پیپی کنه؟😳 پی پی بچه ۵ ساله کثیف نیس؟؟؟ سرکاریه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر انصاف داشته باش دیگه تا وقتی بچه ات بلد نیست دسشویی پی پی کنه چرا دردسر میدی به دیگران 

خونه بنده خدا رو به گوه کشیده پسرت

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

وقتی بچت اسهاله میدونی نمیتونه خودشو کنترل کنه چرا میبری میزاری خونه دیگران

جاریم بچشو آورده بود خونمون قشنگ رید رو فرشم بخدا نشستم گریه کردم از دستش خونه بو گووووووه گرفته بود واقعا یکم فکر کن ببین آدم چه حالی میشه 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

فقط اونایی که باور کردن!!!

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

کار جاریت درست نبوده شما هم تا دستشویی یاد بچت ندادی تنها نزارش خونه مردم تا به گند بکشونه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

تاپیکت فیکه 

اگه نیست واقعا خودتم احتیاج به تربیت داری به جای شرمنده بودن حف به جانبی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)