2777
2789
عنوان

حس می کنم افسردگی بارداری گرفتم

78 بازدید | 2 پست

سلام دوستان . من الان هفته 18 بارداری هستم . بچه دومه 

حس می کنم افسردگی گرفتم اصلا دوست ندارم از خونه بیرون برم . روابط ام با همسرم سرد شده . و از همه عالم و ادم بدم میاد که میخوان بهم دلداری بدن . بچه اولم دختر بود دومی هم دختره 

من پسر می خواستم . کلی هم رعایت کردم اما باز دختر شد 

لطفا اگر راهکاری برای بهتر شدن وضعیت روحیم دارید حرف بزنید از توبیخ و توهین بیزارم  می دونم لطف خداست فرزند دارم اما از بزرگی خدا کم میشد بهم پسر میداد ؟

من دوست دارم هر دو جنس رو می داشتم.  

خانمي تا اونجايي که من مي‌دونم افسردگي براي بعد زايمان هست. شما الان بيشتر از شرايط به وجود آمده ناراحت هستين تا افسرده. بايد سعي کني بپذيري و به اين فکر کني که چقدر خوبه که دخترت يک خواهر داره. به خدا خواهر داشتن نعمته و کسي قدرش را مي‌دونه که نداشته. من خودم خيلي دلم خواهر مي‌خواست. اما خب فقط يک برادر دارم. يا اگر اينقدر بدويار و شاغل نبودم بچه سوم را هم مياوردم که دخترم خواهر داشته باشه. وقت پيري و احتياج به محبت و همراهي دختر هست که دست آدم را مي‌گيره و باهات همدلي مي‌کنه. پسرها ميرن طرف خانواده زنشون و بي محبتن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.