2777
2789
عنوان

اونایی تجربی بودن و رشته خوب قبول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 66 پست
فیزیک و جزوه ،درسنامه رو بخون ،بعد بلافاصله بعد اینکه خوندی تست کار کن فردا روز بعد از همون مبحث تست ...

میشه خواهرانه عر روشی که خودت میکردیو بهم بدی خیلی وقتی ندارم حس نا امیدی دارم و میترسم

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

کنکور فقط تست هر روشی رو باید برای تست زدن بهتر پیدا کنی خواهر من خیلی تست و به قول دوستمون ترازش از اول کم نبود و اینکه خیلی کتاب تستای مختلف نداشته باش تا گیج نشی

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آزمون زدن نترس و هر روز یه آزمون در حد بیست تا سوال بزن . و هر هفته یه آزمون درست حسابی بده و تحل ...

میترسم پشت کنکورم اما پیشرفتی ندارم هنوز تو درسا ضعف دارم گیجم نمیدونم چیکار کنم 

میترسم پشت کنکورم اما پیشرفتی ندارم هنوز تو درسا ضعف دارم گیجم نمیدونم چیکار کنم

چون می‌ترسی و تحلیل نمیکنی . بذار انقدر آزمون بدی و خراب کنی که تو روحیت اثر نذاره 

منم ضعیف بودم تو ریاضی .روزی دو ساعت تمرین بهترم کرد.نهایی بخون

خسته و امیدوار

چون می‌ترسی و تحلیل نمیکنی . بذار انقدر آزمون بدی و خراب کنی که تو روحیت اثر نذاره منم ضعیف بودم تو ...

اره وقتی ندارم این بیشتر میترسونه منو

چون می‌ترسی و تحلیل نمیکنی . بذار انقدر آزمون بدی و خراب کنی که تو روحیت اثر نذاره منم ضعیف بودم تو ...

راستی چه رشته ای هستی

چندتا سوالچطوری تست زیاد بزنم اول بخش بخش بخونم بعد همونو تست بزنم؟چطوری تعداد غلطام تو زیست کم بشهف ...

خلاصه بخوان بگم بهت 

مثلا تو زیست یه گفتار که خوندی نزدیک ۳۰ تا تست بزن

روز بعدش که مرور میکنی بالا ۹۰ تا تست باشه حتما

تو درسایی که حلیات و بلافاصله بعد اینکه خوندی تست کار میکنی ،فرداشم همینطور به تعداد بالا

زیست درسیه که با تست زیاد به تسلط بالا میرسی و نکته ها یادت میمونه

جاهایی که میبینی بلد نیسی فیلم ببین یا درسنامه بخون 

واسه خودت تغییر الگو بده ،غلطاتو تو تست بنویس ،چندبار هروز روتین بار بخون

فیزیک در کل درس اسونیه ،من خودم چون تایمم زیاد بود کلا فیلم دیدم‌ ،تست خیلی حل کردم

شیمی و مبحثی میخوندم ،هرجا حلیات بود بشدت تست حل میکردم محاسباتم قوی بشه

خلاصه بخوان بگم بهت مثلا تو زیست یه گفتار که خوندی نزدیک ۳۰ تا تست بزنروز بعدش که مرور میکنی بالا ۹۰ ...

خیلی ممنونم ازت

خلاصه بخوان بگم بهت مثلا تو زیست یه گفتار که خوندی نزدیک ۳۰ تا تست بزنروز بعدش که مرور میکنی بالا ۹۰ ...

پست راز موفقیتت تست بالا هست من یکم کندم تعداد تستام در روز 120هست 

رو معدلت خیلی خیلی خیلی کار کن 

من یکی از دانش اموزام ،درصداش بشدت بالا بود خیلی بالا 

مثل فیزیک و ۸۰ زده بود

ولی معدلش ۱۱ وخورده ای بود ،هرچقدر بهش گفته بودم تشریحی کار بعد تست ،گوش نکرده بود بخاطر وسواسش 

بخاطر این پایین بودن معدل ،چون رشته تاپ میخاست مجبور شد پشت بمونه

پس نهایی و خیلی خیلی جدی بگیر 

من دهم و نصف یازدهم دوازدهم جمع کردم اما خیلی راضی نبودم میخوام از الان تا عید اینارو که مونده قشنگ جمع کنم