2777
2789

لاله زار

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاله زار

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

اگه لوکس و لاکچری میخوای شریعتی 

اگه معمولی روب خوب لاله زار

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

ببین لاله زار مرکزشه ولی چیز خاص نداره منظور از خاص این ک یچیز تک و شیک ک ب چشم بیاد چون من پارسال اونجارو زیرورو کردم . اخرش کل تهرانو ک گشتم رفتم ستارخان اونجا ی خیابون هست مرکز اباژور لوستر . ازونجا اباژور گرفتم . حالا هر دوجارو برو نگاه کن . سلیقه ها متفاوته

مینا قری هستم
ببین لاله زار مرکزشه ولی چیز خاص نداره منظور از خاص این ک یچیز تک و شیک ک ب چشم بیاد چون من پارسال ا ...

تفاوت قیمتش با لاله زار خیلیه؟

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

من از اینستا سفارش دادم به لوستر ایزدی عااالی بود، دختر خالم هم ازش خریده بود خیلی خوشگل بود، خیلی هم ارزووون میده نسبت به کیفیتش و جاهای دیگه، اینستاشو دارم می‌ذارم واستون چون خیلی راضی بودم خیلی هم بسته بندی خوب داشتن، 

@izadi_productive 

والا من یکی از شاخه هاشو شکستم بدون اینکه هزینه ای بگیره فرستاد یکی، لوستر طبقاتی هاش خیلی خوشگله خیلی ارزونه جای دیگه دوبرابرشو میگن همون کار.

لوستر ایزدی بزنین اینستاگرام میاره🙌🏼