اين فك كنم روانشناسه... يعني دارو نميده ولي معجزه ميكنه😍من خودم يه سال پيشش رفتم استاد هم هست... دكتر كيميايي چهارراه بزرگمهر
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قد بلند ك بود سبزه شو يادم نيس.... اره تو فردوسي بود استاد دختر عموم خود دختر عموم معرفيم كرد
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
قد بلند ك بود سبزه شو يادم نيس.... اره تو فردوسي بود استاد دختر عموم خود دختر عموم معرفيم كرد
همونه پس.استاد مشاوره و راهنمایی مون بود...یادش بخیر ما که تحویلش نمی گرفتیم همش حرف میزدیم سر کلاسش...همش از حفظ جزوه می گفت و چشاشم راه می کشید تو دوردست ها...
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
همونه پس.استاد مشاوره و راهنمایی مون بود...یادش بخیر ما که تحویلش نمی گرفتیم همش حرف میزدیم سر کلاسش ...
😂😂😂😂ولي برا من ك عالي بود زندگيمو مديونشم