2777
2789

داستان از این قراره که یکی از همکارام بهم نزدیک شده و فراتر از همکاری رفتیم ولی فقط در حد پیام یکبار هم تو محل کار تو این مدت پنهونی باهم صحبت کردیم، تقریبا به زبون بی زبونی گفته از من خوشش میاد و میخواد باهام باشه ولی هنوز مستقیم پیشنهاد نداده و کلا راجب گذشتم و یکی از همکارا که قبلامنو اون به قصد ازدواج باهم بودیم می پرسید یک هفته پیش که من بهش کامل توضیح دادم و خودش متوجه این شده بوده که ما باهم در ارتباط بودیم یک تایمی 

بیرون نمیریم حتی هنوز به اسم هم  همو صدام نمیزنیم به فامیل صدا میزنیم ولی نه که بگه خانم فلانی یا ن بگم آقای فلانی فقط فامیل خالی   خیلیم باهام شوخی میکنه و صمیمی شده 

چون پیشنهاد نداده هنوز دیروز یه چیزی بهش گفتم یهو گفت عیب نداره کوچه ماهم عروسی میشه منم اومدم کرم بریزم و اکشنش رو ببینم نوشتم 

براش عروسیت منو دعوت میکنی یدفعه نوشت تو دعوت لازم نداری گفتم چطور گفت همیطوری سرتو بنداز پایین برو تو و خندید گفتم یعنی بدون دعوت بیام که گفت زشته من دعوتت کنم ما این حرفا رو باهم نداریم

گفتم آخه تالار کارت دعوت میخواد من رسیدم میگه به داماد زنگ بزنید هماهنگ شده یدفعه نوشت خودم هماهنگ میکنم بابا نگران چی هستی تو،جایگاه vip حتی

من حس کردم شاید قصدش جدیه با خودم که اینطوری نوشته وگرنه مینوشت آره دعوتت میکنم اینکه تو دعوت لازم نداریو جایگاه vip میذارمتو اینا رو نمیدونم😂

ضمنا جایگاه vip مگه مختص عروس دامادنیست؟

بگید منظور دار گفته دلم خوش شه😂

بنظرتون همیجوری گفت یا میخواست منظورشو برسونه که آره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن نمیتونم با کسی الکی صمیمی بشم باید اول قصدشو بدونم🙁بنظرم الکی ادامه نده از قصدش مطمئن شو

حالا بگو چه برداشتی کردی از پیاماش

خب هنوز به یه شناختی نرسیدیم ازم که ببینم به کار عم میایم یا نه فعلا یک ماهه داریم باهم صحبت میکنیم امروز یکم نسبت به هم شناخت عمیقی پیدا کردیم

حالا بگو چه برداشتی کردی از پیاماشخب هنوز به یه شناختی نرسیدیم ازم که ببینم به کار عم میایم یا نه فع ...

قصد و نیت یک رابطه از ابتدا مشخصه ربطی به مدت آشنایی نداره بالاخره از قبل تا حدی شمارو میشناخته که پا پیش گذاشته

من برداشت خاصی ندارم حس کردم سنتون کمه و دنبال سرگرمیه