2777
2789

من مامانم الان چند وقته میره خیاطی بعد ۷ تومن ۸ تومن پول لباساش میشه هردفعه کم اورد۷ ۱ تومن ۲ تومن بهش پول دادم یا حتی براش بلوز اینا گرفتم هردفعه خاسته

اینم بگم مامانم اندازه ۱۰ سال لباس داره همش  میره خیاطی پول زیادم میده

الان بازم بهم میگ کم آوردم بهم بده من خودم شوهرم کرایه خونه مغازه قسط داره خودش چک داره ی بچه کوچیکم داره اونم خرج داره

ب بابام گفتم گفت بهش نده شوهرمم میگ نده

خودم بخدا خرج دارم مامانم اصلا مراعات نمیکنه چی کنم؟؟ چ بهش بگم اخه یبار دوبار 

الان بهش گفتم ندارم 

الان چرا حس عذاب وجدان گرفتم چی کنم توروخدا کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی خرج اضافیه .. اگه واقعا نیازش بود آره عذاب وجدان بگیر اگه لباس نداشت یا کم لباس داشت بازم بده ولی که میگی اندازه ده سال لباس داره و لابد لباساشم کلا نو نو مونده ونمیپوشه نه واقعا اصرافه..

یکی مثل مامان شما، یکی مثل مامان من که لقمه دهنش رو می‌ذاره دهن بچه هاش. هیچ کس تعادل نداره

وایییییی مامان بابای منم همینن انقد بدممممم میاد از کل زندگی و خوراک و پوشاک و حتی دکتر رفتنشون میزنن برا من و داداشم بابا یسهههه برو دکتر ب خودت برس برو لباس بخر برو بگرد برو عشق و حال کن من راضیم بخدا

عقلت کمه خواهر به فکر زندگی خودت باش، مادرت محتاج نیست که بگی واجبه کمک بهش، داره خرج تراشی الکی میک ...

دقیقا بخدا خونمون ویلایی ۴ تا اتاق هر اتاق کمدای بزرگ هر کدام پره لباسه یعنی ۲۰ دست پالتو بارونی کمه بازم

ولی هرماه میگ کم آوردم بده

بسه دیگ دکناه پیش ۵ میلیون دوخت بازم الان دوباره

چقد اخه بسه اصراف 

تو زندگیت جداست.پدرتم زنده ستاز تو پول میگیره؟؟؟؟؟اشتباه میکنی عزیزماولیتت باید زندگی خودت باشه مگر ...

دقیقااااا

بابای من خودش همین میگه مثل شما

همش مامانم حس عذاب وجدان ب آدم میده هرچند دیگ برام مهم نیست فقط خاستم با شماها حرفربزنم خالی شم

دقیقا بخدا خونمون ویلایی ۴ تا اتاق هر اتاق کمدای بزرگ هر کدام پره لباسه یعنی ۲۰ دست پالتو بارونی کمه ...

همون پولایی ک میدی به مادرت بده یه تیکه طلای کوچیک بخر ببین چقد تو زندگیت جلو میفتی 

همون پولایی ک میدی به مادرت بده یه تیکه طلای کوچیک بخر ببین چقد تو زندگیت جلو میفتی

اخ چی بهتون بگم

اصلا سو استفاده میکنه

مثلا میاد اینجوری میگه ها من از این خوشم اومده یبار دوبار صدبار براش همین هفته نزدیک ۷۰۰ تومن پول دادم ست خرید

دوباره بهن میگ ۱۵۰۰ بده برم خیاطی کم آوردم این مساله هر ماه هستا هر ماه

بعد یبار خوبه  اخلاقش یبار بد یچی بخاد خوبه 

یعد ندی متلکاش میگه

خستم بخدا

این سری دیگ گفتم ندارم راحت کردم خودمو

بخدا خود شوهرم هزارتا قسط بدهی چک و کرایه مغازه خونه داره

اخ چی بهتون بگماصلا سو استفاده میکنهمثلا میاد اینجوری میگه ها من از این خوشم اومده یبار دوبار صدبار ...

بعضی از پدرمادرا همینجورین 

تو باید عاقل باشی به فکر زندگی و اینده بچت باشی

یه مدت شاید ناراحت شه بعدش دیگه عادت میکنه 

بنظر تو خوب کاری کردم؟؟؟

اره

خواهر منم همینطوره مدام لباس میگیره و بدهکاره،و میناله ک پول ندارم بقی دخترا خوش بحالشون

یکی دوسال حتی پول تو جیبی ک شوهرم میدادو درامد اندکم میدادم بهش شده۲۰ملیون

برای عزیزان ناچیزه ادم حاضره جون و دنیاش بده ولی دیگه خیلی بی فکر هست

منم کم کم کمش کردم الان دیگه میگم ندارم یا اگه بدم میگم فوری پس بده،بجز اون۲۰تومن ک کم کم بهش دادم الان یکماه۵تومن ازم گرفته ک سریع پس بده،منم پول دندونپزشکیم بود ک خورد خورد جمع کردم حالا شنبه میخام بهش بگم بده