2777
2789

برای کار حقوقی یه اشتباهی کردم  وکیل آقا گرفتم حالا انصافا کارشون خوبه من عادت دارم هرکاری رو پیام میکنم ایشون ولی تماس میگیرن فکر کنم اقتضای شغلشونه که پیام ندن شایدم حوصله تایپ ندارن 

بچه ها برای سلامتی یه جوان ۱۶ ساله التماس یه حمد ازتون دارم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه یه وقتایی تماسشون خارج از ساعت اداری باشه همیشه  یعنی همیشه ها یا خانمشون داره بلند با بچه صحبت میکنه یا هرهر بلند میخنده یا شعر میخونه یا بچه مرتب پیش پدرش داره حرف میزنه جوری که تمرکز آدم ازبین میره

والا حرکات خانمش بدجور توهین به آدمه روم هم نمیشه بگم لطفا تماس نگیرید یا باشه ساعات اداری  من خب موقعیت اجتماعی بالایی دارم ولی به خدا بسیار مراقبم و پیام میدم که خانمش هرموقع گوشی همسرشو چک کرد خیالش از من راحت باشه وکیلم بنده خدا مرد محترمیه .

حالا اگه یه وقتایی تماسشون خارج از ساعت اداری باشه همیشه یعنی همیشه ها یا خانمشون داره بلند با بچه ...

خب دیگه اسمش روشه

خارج از ساعت اداری...

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
بچه ها برای سلامتی یه جوان ۱۶ ساله التماس یه حمد ازتون دارم

خواستم بخونم

اما با حرفهای زشتی که دیروز تو یه تاپیک بهم زدی و دلم رو واقعا شکستی نمی‌خونم

بدبختانه عکس شهید هادی هم پروفایلت گذاشتی

اما کوچکترین درکی ازش نداری

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

خب دیگه اسمش روشهخارج از ساعت اداری...

عزیز والا دستمزدشون رو همیشه لحظه ای و سروقت میدم یه کم احترام هم خوب چیزی هست ایشونم پول ها رو تقدیم خانم و بچه اش میکنه که صدالبته دمشون گرم.

خواستم بخونماما با حرفهای زشتی که دیروز تو یه تاپیک بهم زدی و دلم رو واقعا شکستی نمی‌خونمبدبختانه عک ...

نخون

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

فکر نکنم قضیه منفی نگری باشه 

یعنی خانم اول منتظر میمونه ببینه شوهرش با خانم صحبت میکنه یا نه بعد اینطوری میکنه 

اصولا بیشتر آدما یکم از آداب و معاشرت دور هستن ، اصلا براشون مهم نیست کسی با گوشی حرف میزنه یا نه 

به روال همیشگیشون ادامه میدن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)