2777
2789

اسی اگر ناراحت نمیشی لطفاً تاپیک خرید شلوار منو گزارش بزن لطفاً 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زدم عزیزم

قربونت برم 

دو نفریم من یک عدد عقاب تنها و دوست قدیمی و ده سالم که مادر ی نی نی خوشگل و نازه که من میشم خالشش اینجا کاربری  دو نفره هست که سوالات معمولی میکنیم که بتونیم از تجربیات دیگران استفاده کنیم اگر تجربه داری بگو نداری سکوت کن با تشکر از شما😁 

سریال آرکین رو ببین خیلی داستان و کیفیت خفنی داره

سینمایی هم سونیک ۳ تازه اومده.نقشه خانوادگی هم خیلی قشنگع. اما آرکین یه چیز دیگه اس

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

ممنو عزیزم لطف کردی

فیلم سینمایی ماجرای نیمروز یک و ماجرای نیمروز دو (رد خون) و فیلم سینمایی یتیم خانه ایران اگر ندیدی ببین خیلی قشنگ و آموزنده و بر اساس واقعیت هستند.

فیلم سینمایی منصور راجع به ساخت اولین هواپیما در ایران با وجود کارشکنی ها... جذاب خانوادگی و قشنگ هست و بر اساس واقعیت/

انیمیشن درون و بیرون یک و درون و بیرون دو بر اساس روانشناسی ذهنی کودک و نوجوان و تعامل شان با والدین/

تو سینما هم فیلم صیاد و فیلم پیشمرگ و فیلم حضرت موسی ع خیلی قشنگ هستن ببینید   

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/