2777
2789
چون رشد قدی مناسبی نداشتم در حالی که دخترخاله هام رفتن الان هردوتاشون قد بالای 160 دارن البته اونا چ ...

چن تا متخصص گفتن که گرسنگی و روزه گرفتن و دو سرعت و حرکات پرفشار مدت زمان کوتاه هورمون رشد ترشح میکنن

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی😂من عذاب میکشممم هعببا اینکه خوشکلم هیکلمم خوبه ولی قدم :]

قبلا دوست نداشتم ولی چند بار دیدم ذوق میکنن پسرا بخاطر قدم خوشم اومده مثلا چند وقت پیش یه پسره تو خیابون انقدر ذوق زده بود میگفت جا سووچی خوشم اومد 😂🥲

نمیدونم من دوست دارم قدمو الان توهم دوست داشته باش

.

قبلا دوست نداشتم ولی چند بار دیدم ذوق میکنن پسرا بخاطر قدم خوشم اومده مثلا چند وقت پیش یه پسره تو خی ...

آخی😂😁💋سعی میکنم دوست داشته باشم😂

ولی هر وقت دخترقدبلند میبینم ته دلم حسرت میکشم یکی تو کلاسمونه قدش بالا ۱۷۰عه هرچی بپوشه بهش میاد انقدم خوش هیکل و خوشکله

راضی هستی؟من 41💔

لاغرم خیلیا بهم میگن وای تو خیلی لاغری میگم چیکار کنم آخه😥تو هنوز از منم لاغری که😅

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

اکثرا مردا قدبلندن خانما قدکوتاه متوسط قدبلند هم داریم ولی خیلی کمن

نه باید بپرسی تا چند سالگی قد کشیدن 

مثلا من عمم میگفت تا ۲۰ سالگی قد کشیدم ، منو خواهرمم این شکلی بودیم 

مثلا توی کلاس هفتم چند نفر از من بلند تر بودن ولی توی نهم من از اونا بلند تر بودم توی یازدهمم با بلند قدا هم قد شده بودم 

ψ ❤️

لاغرم خیلیا بهم میگن وای تو خیلی لاغری میگم چیکار کنم آخه😥تو هنوز از منم لاغری که😅

برا لاغری یه مدت زینک و مولتی ویتامین مینرال و بستنی خوردم طبق کالری شمار وزنم از ۴۶ رسید به ۵۷ شاید روی شما هم جواب داد امتحان کن به نظرم

برا لاغری یه مدت زینک و مولتی ویتامین مینرال و بستنی خوردم طبق کالری شمار وزنم از ۴۶ رسید به ۵۷ شاید ...

ممنون عزیزم دوس ندارم قرص بخورم میترسم چاق بشم بدجور باز حسرت لاغری بخورم🤣

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

ممنون عزیزم دوس ندارم قرص بخورم میترسم چاق بشم بدجور باز حسرت لاغری بخورم🤣

ویتامینه آخه😂نههههه اصلا لاغری و توپر بودن قابل مقایسه نیستن باهم وقتی توپر میشی یه آدم دیگه میشی انقد خوشکل تر میشی باورت نمیشه

ویتامینه آخه😂نههههه اصلا لاغری و توپر بودن قابل مقایسه نیستن باهم وقتی توپر میشی یه آدم دیگه میشی ا ...

من خیلی دوس دارم توپر بشم.اما صورتم نمیخوام چاق بشه😅😅