2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا زمانی که درگیر کس دیگه هستی

لطفا ازدواج نکن

اینجوری خودت به کنار

به کلِ زندگی ِ یه شخص دیگه آسیب جدی وارد میکنی 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

تا زمانی که درگیر کس دیگه هستیلطفا ازدواج نکناینجوری خودت به کناربه کلِ زندگی ِ یه شخص دیگه آسیب جدی ...

میدونم...عشق آدما حتی توی هفتاد هشتاد سالگیشون هم فراموش نمیشه...چه ازدواج کنند چه نکنند

از روزی که ازدواج کنی باید تو قلبت فقط شوهرت باشه در غیر این صورت اون ازدواج معنایی نداره علاوه بر اینکه اون خیانت به شوهرت میشه خیانت به خودت هم میشه

ولی بگم که فراموش میشه

همونطور که من فراموش کردم و حتی یکی از ردی هام هست برام

میدونم...عشق آدما حتی توی هفتاد هشتاد سالگیشون هم فراموش نمیشه...چه ازدواج کنند چه نکنند

تا به حال تجربه نکردم عشق رو

اما امیدوارم واسه هر کس پیش میاد دو طرفه همراه با وصال باشه 

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

گاهی منم حس میکنم فراموش نکردم ولی واقعا فراموش کردم ماهی یه بار هم یادش نمی افتم و واقعا اون موقع کور بودم و الان اگاهم و میبینم که نمیشه و اصلا جور نیستیم