2777
2789
عنوان

تمیز کاری🤦🏻‍♀️

70 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها میشه بهم انگیزه بدین پاشم برای کارای خونم الان چند ساعته دراز کشیدم خونم هم منفجر شدههههه حوصله هم ندارم اصلا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
پاشو تمیز کن بعدش با خیال راحت دراز بکش خالشو ببر

وااای اصلا نمیتونم پاشم بیحالم دوساعت دیگه هم قراره برم جایی 🤦🏻‍♀️

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب میچسبه..سینکتو خشک کن..جاروبرقی بکش..تو سرویسا جرمگیر بریز...سطل زباله رو خالی کن تو بالکن یا حموم بشور کیسه بزار...لباسارو بزار تو ماشین مایع بریز تموم شد پهن کن بوی مایع بپیچه کیف کنی...در اخرم دوش بگیر سرویسارو بشور برق بزنه

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من دوساعت دیگه می خوام بخوابم 😁😁

چه زود

پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب ...

عشق کردم

عاشق تمیزکاریم

باردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
پاشو با اب داغ و مایع فراوون ظرفاتو بشور بوی مایع بپیچه بعد کتریتو بشور پر کن چای تو کتری تمیز عجیب ...

خداایییش خیلی انگیزه دادی دلم خواست پاشم😉

عشق کردمعاشق تمیزکاریمباردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف

منم خیلی دوست دارم هیچ وقت خونم اینجوری نشده بود چند روز بود پای چرخ بودم نرسیدم به کارای دیگم

عشق کردمعاشق تمیزکاریمباردارم سرگیجه میگیرم زیاد سرپا وایسم حیف

تایم بده ب خودت جانم عجله نکن نی نی داری♥️

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
صبح هم زود بیدار میشم از صبح تنیز کاری کردم

خسته نباشی گلییی😉♥