2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن قلب جنین

122 بازدید | 14 پست

من امروز رفتم سونو

گفتن شش هفته و یک روز هستم و ساک بارداری اندازش ۱۸ میلیمتر هست.کیسه زرده هست ولی جنین نیس

دیگه تحمل ندارم خدایا

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که به راحتی برات بگذره عزیزممنم دوتا سقط داشتم به علت ایست قلبی جنین تو ۷ هفتگی جسمی به کنار ...

من این یکی مشکل سوم میشه برام

واقعا داغون شدم از نظر روحی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
شما دلیل ایست قلبی رو فهمیدین؟قبلا بارداری موفق داشتین؟

نه دیگه هرچی آزمایش دادم خوب بود(بله زایمان موفق داشتم قبلا الان دومین بارداریم بود)

ولییی دکتر بهم آمپول ضد انعقاد خون داد با اینکه حتی آزمایش انعقاد خونم خوب بود و جنین سومم برام موند تا الان که ۳۰ هفته شدم خداروشکر، چون دکتذم حدس زد رگهای خونی که تشکیل میشه تا به جنین خونرسانی کنن میگیره که خب من تا آخر عمرم هم آزمایش انعقاد خون بدم نشون نمیده چون باردار نیستم برای همین با وجود آمپول جنین برام موند

نه دیگه هرچی آزمایش دادم خوب بود(بله زایمان موفق داشتم قبلا الان دومین بارداریم بود)ولییی دکتر بهم آ ...

الحمدلله عزیزم.خدا برلت نگهش داره.ممنون از توجه و وقتی که برام گذاشتین.انشالله بسلامت بغلش بگیرین