2777
2789
عنوان

خانمای باردار انتی یا سلفری

86 بازدید | 12 پست

شما بین سلفری و انتی کدوم رو انجام دادید؟  پزشکم انتی نوشته گفتم سلفری گفت نیازی نیست ولی اگه خودت بخایی مینویسم برات به نظرتون کدوم رو انجام بدم؟ 

خودتی😊

من سلفری رفتم دیگه دوتا آزمایش غربالگری ندادم

به نظرمنم با هزینه همون ازمایشا تقریبا هزینه اشون یکیه.  فرقشون باهم چیه میشه لطفا بهم بگید؟ سلفری شکمیه یا واژینال؟ 

خودتی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرمنم با هزینه همون ازمایشا تقریبا هزینه اشون یکیه. فرقشون باهم چیه میشه لطفا بهم بگید؟ سلفری ش ...

نه عزیزم اصلا سونو نیست

سلفری یه آزمایش ژنتیک برای بررسی چندتا کرومزوم با دقت ۹۹ درصد که یه صد فقط با آمینوسنتز تفاوت داره، یه آزمایش خون ساده‌اس که روزی که سونوی انتی میری همون روز حتمااااا با جواب سونوت میری آزمایشگاه موردنظرت و آزمایش میدی حتی نیاز به ناشاتایی نداره فقط قبلش یه سری داروهای ضد انعقاد خون رو نباید مصرف کنی که اگر مصرف میکنی باید زنگ بزنی از آزمایشگاه بپرسی چندروز قبلش مصرف نکنی

بازم سوالی بود ازم بپرس❤️

نه عزیزم اصلا سونو نیستسلفری یه آزمایش ژنتیک برای بررسی چندتا کرومزوم با دقت ۹۹ درصد که یه صد فقط با ...

سلامت باشی مرسی از توضیحاتت گلم پس یعنی تو سلفری هم سونو گرفته میشه؟ فقط دوتا ازمایش غربالگریا حذف میشه سونو سرجاشه یعنس هزینه سونو انتی هستش به علاوه سلفری درست متوجه شدم؟ 

خودتی😊

نه عزیزم اصلا سونو نیستسلفری یه آزمایش ژنتیک برای بررسی چندتا کرومزوم با دقت ۹۹ درصد که یه صد فقط با ...

من اصفهانم و میخام برم مرکز رستاک پیش دکتر بیغمیان چیزی ازش شنیدین؟ 

خودتی😊

سلامت باشی مرسی از توضیحاتت گلم پس یعنی تو سلفری هم سونو گرفته میشه؟ فقط دوتا ازمایش غربالگریا حذف م ...

بله سونوی انتی و آنومالی و رشد … همه جای خودشون هستن این آزمایش جای دوتا آزمایش غربالگری هست دقت اونا خیلی پایینتره بخاطره همین بهتره دوتاش رو بدی ولی دقت سلفری خیلی بالاتره و اگر خوب باشه لازم به هیچ آزمایش غربالگری دیگه ای نیست

این آزمایش صرفا چون با بیمه نیست و مبلغش بالاست میگن دلبخواهی در صورتی که به نظرم هیچ چیز ارزش سلامتی فرزند رو نداره هزینه‌ی نگه داری یه فرزند ایراد دار خیلی بیشتر از یه آزمایش هست که خیال آدم رو راحت میکنه اما خیلیا صرف نظر میکنن ازش 

بله سونوی انتی و آنومالی و رشد … همه جای خودشون هستن این آزمایش جای دوتا آزمایش غربالگری هست دقت اون ...

ااها حالا متوجه شدم مرسی عزیزم خیلی لطف کردید پس منم سلفری میدم

خودتی😊