2777
2789

برای جوش زیرپوستی و جوش سرسیاه و لک های تازه

ممنون میشم اگر استقاده کردید راهنماییم کنید 

من میترسم بخرم و استفاده کنم پوستم لک شه.

استفاده کردم هیچ نتیجه ای نداشت 

فقط یکم پوستمو نازک کرد پوست پوست شد همین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده کردم هیچ نتیجه ای نداشت فقط یکم پوستمو نازک کرد پوست پوست شد همین

اهان گلم. خب پوست ها متفاوت از همن. جدا از این پوست پوست شدن، عارضه ی دیگه ای نداشت واستون؟؟؟

جدی میگی؟ پس بخرم؟ باشه عزیزم آبرسان و ضدآفتاب حتما استفاده میکنم

اره لایه بردار خیلی خوبیه. من خواهرم دستاش پر از جوش و جای جوش بود، خودمم شونم جوش داشت. هرشب موقع خواب زدیم بعد صبح شستم حتما ابرسان و ضدافتاب باید بزنی چون پوست نازک میشه قرمز میشه پوست پوست میشه باید تند تند مرطوب کنی خارش نگیری

اهان گلم. خب پوست ها متفاوت از همن. جدا از این پوست پوست شدن، عارضه ی دیگه ای نداشت واستون؟؟؟

نه ولی نازک ک شد پوستم ابرسان میزدم همچین میسوخت

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

جدی میگی؟ پس بخرم؟ باشه عزیزم آبرسان و ضدآفتاب حتما استفاده میکنم

رو پوست من که جواب داده فقط سه شب در هفته بزن موقع خواب زیر نور باهاش نری

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»