2777
2789
عنوان

متولد سال77

212 بازدید | 16 پست

متولد 77/12/28   روز تولدش میشه 26 ساله خو  چرا میگن 26تموم شده میشه 27ساله  واقعا چه وضعشه  یا مثلا دوستم گف جمعه شب بیا خونمون منم گفتم  شنبه میرم اداره کار دارم نمیتونم بعد گف نه منظورم از جمعه شب غروب پنج شنبه  ینی چی آخه 

😁😁یه جوری همه چی قاطی پاتیه چه هیچی معلوم نیس

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راجب سن 

ما وقتی به دنیا میایم صفر سال سن داریم‌

تا یکسالگی میگن یماه دوماه ده ماه وقتی یکسال تموم میشه میگن یکسالش شد 

از روز بعد یکسال وارد دومین سال زندگیمون میشیم و این ادامه داره ..

دوستتون اشتباه گفته اون شب جمعس نه جمعه شب 🤣

-تعلیق

جمعه شب رو اشتباه گفته باید می‌گفت شبِ جمعه 

26 سال هم تمام میشه و وارد بیست و هفت سالگی میشه(26 سال و یه روز ،بیست و شش سال و یک ماه‌...از بیست و شش گذشته...)

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

۲۶ سالت تموم میشه وارد ۲۷ سالگی میشی 

دوستتم اشتباه کرده باید میگفت شب جمعه نه جمعه شب

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

متولد ۷۷بیست و هشتم اسفند۱۴۰۳ وارد بیست و هفت سالگی میشه

جمعه شب میشه شب شنبه شب جمعه هم میشه پنج شنبه شب 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد