2777
2789

۲۳هفته ام😐😐

نگم براتون ک چه ازمایش مزخرفی بودددد

از ساعت۸ صبح تا یک بعد ظهر درگیرش بودم😫😫

به غیر اینکه یه مایع شیرین بدمزه باید بخوری سوراخ سوراخ هم میشی من ک قشنگ شش بار نمونه خون دادم هربار هم باید ادرار بدی باهاش😐حالا این ادرار از کجا بیاد دیگه به اونا ربطی نداره میخان ازت😐😂

حالا همه اینا به کنار بچها من بعد اینکه اون شربت و خوردم سر نمونه دادن اول و دوم بعد هربار خون دادن چشام سیاهی میرفت تموم بدنم بی حس میشد عرق سرد ازم میزد بیرون گوشام میگرفت طوری ک وقتی کسیو صدا میکردم صدای خودمم نمیشنیدم و همه چی دورم میچرخید بنظرتون قندم بالاس ک بدنم این واکنشو داده؟؟؟

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

خوشمزه بود. ابلیمو هم دادن ریختم عالی شد فرقی با شربت نداشت.

فقط واسه ادرار میگفت باید اب طبیعی بدنت باشه، هی آب نخور🫠😂 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من شربته طعم میوه ای بود خوشم اومد. اذیت نشدم از صبح خیلی زود رفتم 11آخرینش بود.  فقط برا آخری دیگه گرسنم شده بود.

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
خیلی ضعف کردیآره واسه هممون اینجوریه حتما با خودت باید چیز شیرین ببری بعد آزمایش ها سریع بخوری

اخه نمیزاشتن چیزی بخوری فقط همون شربت و خوردم

شب قبلشم از نه به بعد هیچی نخوردم نگم بهت ک چی بهم گذشت بنظرم ک سختیش به اندازه یه زایمان بود هیچوقت حالم انقدر بد نشده بود اصن نفهمیدم از فشار بالا بود یا فشار پایین ولی مرگ و به چشم میدیدم

خوشمزه بود. ابلیمو هم دادن ریختم عالی شد فرقی با شربت نداشت.فقط واسه ادرار میگفت باید اب طبیعی بدنت ...

وای من چرا امقدر بدحال شدم پسسس

اخه نمیزاشتن چیزی بخوری فقط همون شربت و خوردمشب قبلشم از نه به بعد هیچی نخوردم نگم بهت ک چی بهم گذشت ...

می‌دونم نباید چیزی بخوری

واسه بعدش که تموم میشه یه چیز شیرین باید بخوری فشارت خیلی افتاده چه خبره مگه ؟

اتفاقا من شربته طعم میوه ای بود خوشم اومد. اذیت نشدم از صبح خیلی زود رفتم 11آخرینش بود. فقط برا آخر ...

من حالت تهوع اینا نداشتم ک بعد دوبار نمونه گیری نمیدونم چرا میخاسم غش کنم فقطم سر دوتا نمونه اول اینطور شدم

می‌دونم نباید چیزی بخوریواسه بعدش که تموم میشه یه چیز شیرین باید بخوری فشارت خیلی افتاده چه خبره مگه ...

نمیدونم والا چی بگم خداروشکر تموم شد امیدوارم دیگ ننویسن این ازمایشو