2777
2789

رفتم خانه بهداشت بهم گفتن باید واکسن کزاز بزنی.

همونجا برام زد اومدم. 

نمیدونم چرا  نگرانم. بد نیست. بعد گفت رفتی خونه استامینوفن بخور تب نکنی. خب استامینوفن بد نیس تو بارداری؟

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه استامینوفن ۳۲۵ بخور. 

ایمن و مقاوم سازی زنان باردار از طریق تزریق واکسن و انتقال آنتی ژن به جنین احتمال ابتلاء نوزاد به بیماری ها را کاهش می دهد.
یافته های تازه نشان می دهند، کودکانی که مادران شان در دوران بارداری واکسن تزریق کرده اند، به بیماری سیاه سرفه مبتلا نخواهند شد.
بیهوده ترین روز ، روزی است که در آن نخندیده باشیم

استامینوفن ساده بخور، البته همونم حتما از دکترت بپرس

واکسن کزاز هم باید قبل بارداری یا تو بارداری بزنی نگران نباش

ولی تب تو بارداری خیلی بده، حتما به دکترت زنگ بزن اجازه داد استامینوفن بخور

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان
من زدم استامینفون نخوردم اما شما خیلی زود زدیا  

والا بهم گفتن الان بزن

البته گفت انقدر مهمه که حتی تا دو هفته قبل زایمان هم کسی نزده باشه براش میزنیم

ان شالله به سلامتی نی نی ت به دنیا بیاد. دیگه دای راحت میشی

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
والا بهم گفتن الان بزن البته گفت انقدر مهمه که حتی تا دو هفته قبل زایمان هم کسی نزده باشه براش نمیز ...

اره فدات بشم ممنونم از دعات

انشاالله بارداری بیخطری داشته باشی و نی نیتو به وقتش به سلامت بغل کنی

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد