بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لیزر زمانی خوبه که حواست به هورمونات باشعمن تقریبا خیلی ساله هر ماه میرمتازگی مشکل هورمونی پیش اومد ...
مرسی عزیزم از توضیحات اول میخام برم آزمایش هورمونی بدم اگر اوکی بود برم لیزر فقط ببخشید یه سوال میخام برم دکتر آزمایش بنویسه باید دکتر پوست باشه حتما؟ و اینکه بگم آزمایش هورمونی خودش میدونه چی باید بنویسه دیگ؟ آخه یه بار انجام دادم کامل نبودش
لیزر زمانی خوبه که حواست به هورمونات باشعمن تقریبا خیلی ساله هر ماه میرمتازگی مشکل هورمونی پیش اومد ...
من به تازگی فقط زیر بغل رو لیزر کردم و پریودیم دو هفته افتاد جلو،،هنوز تازه پریودیم تموم شده بود،،ولی باز چند روز پیش شدم،،این الان یعنی مشکل هورمونی پیدا کردم؟دیگه نرم لیزر؟
از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....