2777
2789

نمیدونم اصلا این کار درسته یا ن

مردا پررو میشن؟

چن روزه کم محل اش کردم

چرا سخته این کار واسم اینقدر

هر کی مقصر بوده

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت این 3 سال دعوایی نداشتیم ک بعدش اون یکی پیش قدم بشه!

نهایت همون لحظه دو تا غر سر هم میزنیم، 2 دقیقه بعد ب روال قبلی زندگی برمیگردیم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

اگر شوهرتون باشه صبر میدید مثلا یک هفته؟زندگی نابود میشه ک

به یک هفته هیچ وقت نکشیده اما من در صورتی پیش قدم برای رفع دلخوری میشم که یا مقصر بوده باشم یا اگه مقصر نیستم اونم وقتی که خودش مقصر نبوده قبلاً پیش قدم شده باشه اگه این جوری نباشه فقط وقتی مقصرم از دلش درمیارم.

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!