2777
2789

خانما امروز پدرشوهرم زنگ زدن بهش ک بیا خونه بهداشت ازمایش میگیرنو فشارو فلان 

منم چون پرونده باز نکرده بودم هعی اصرار کردن ک منم برم پرونده باز کنم خونه بهداشت ک بعدا لازمم میشه 

بد منم رفتم خانمه همینجوری سوال ازم پرسید راجب پریودیم منم گفتم سر وقت میشم فقط ماه قبل 9روز تاخیر داشتم 

گفت میفرستمت بری پیش ماما 

رفتم پیش ماماعه برام ازمایش نوشت 

ی سری راجب قبل بارداری پرسیدم گفت ما اینجا انجام میدیم 

گفتم پس ازمایش بنویسن من ازمایش بدم ازمایش نوشت 

بد ک اومدیم خونه پدرشوهرمم بود باهام دیگ گفت واای چقد لفتش دادین شوهرم خندید گفت برا قبل بارداری کار داشتیم😐

من گفتم بارداری چیه برا لاغریمه ازمایش نوشته 😂😂

دوس نداشتم بگم دهن لق خان درجا گفت🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

و ی سوال دیگ شما خونه بهداشت کاراتونو ردیف کردین یا نه 

من پیش متخصصم باید برم 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا پیش بهداشت نرفتم و پرونوه باز نکردم  چون از اقوامه و محله کوچیکه و فعلا نمیخواسم کسی بفهمه

از همون اول رفتم ی جا دیگه پیش متخصص

ولی بهداشتم میگن خوبه ی سری ازمایشا و اینای بارداری کلا رایگانه .. من واسه همون چکاب بارداری نزدیک ۲ تومن پول دادم ..

الان بارداری؟؟؟

نه همینجوری انقد تعریف کرد خانمه منم گفتم حالا ی ازمایش بدم

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

خونه بهداشت آزمایشاتو انجام بده و معاینه بشو بعد جوابشو پیش متخصص هم ببر معاینه نهایی پیش متخصص بشو

اره حتمن پیش متخصص باید برم 

ینی این نتیجه چکاپمو ازمایشو پیش متخصصمم ببرم ک ببینم اون چی میگ

من اصلا پیش بهداشت نرفتم و پرونوه باز نکردم چون از اقوامه و محله کوچیکه و فعلا نمیخواسم کسی بفهمه ا ...

اگ کل دوران بارداری نریم بهداشت مشکلیه؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

من اصلا پیش بهداشت نرفتم و پرونوه باز نکردم چون از اقوامه و محله کوچیکه و فعلا نمیخواسم کسی بفهمه ا ...

همون دیگ اینجا خانمه میگفت واسه چکاپو ازمایش هزینه زیادی برات نمیوفته در حد صد تومن دویست تومن حالا ی خورده اینور اونور 

ولی دوس نداشتم شوهرم ب پدرشوهرم بگه خورد تو ذوقم منم سریع جمش کردم ک واسه لاغریم گفته ازنایش بنویس نمیدونم دیگ باور کردن یا ن

پرام شوهرت چ دهن لقه باید قبلش توجیهش میکردی نگه

ینی واقعا مگ بچس ک توجیهش کنم😐هیچ وقت دهن لقی نمیکرد چیزای مهمو بگه اصلا اینو گفت دهنم باز موند نمیدونم ذوق داشت واسه این کارا ک گفت یا چی😂

اگ کل دوران بارداری نریم بهداشت مشکلیه؟

نه ولی بعدا برا بچه واکسنشو این حرفا ادمو قورت میدن ک چرا تا الان نیومدی اینجا 😂