2777
2789
ن عزیزم خداروشکر رفع شد

سلام چقدر ازتون هزینه گرفت؟من زنگ زدم ب یک حاج آقا مشخصات دادم چند روز بعد گفت طلسم شیطانی شدی.بعد گفت هشت میلیون بده تا طاسمت را باطل کنم.😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر طلسم باب شده واقعا یعنی چی؟

ب نظر من واقعیه .همینجور ک ما نماز می‌خونیم روی بدنمون اثر داره طلسم هم راست است .من واقعا تو زندگیم گره نیفته استرسی شدم حس میکنم یکی تو خونه هست.شوهرمم یهو تغییر کرد..اما هزینش زیاد بود برام

چه تغییری کرد همسرتون عزیزم ؟

یهو از این رو ب اون رو شده.باهاش میرم حرف بزنم میگه ولم کن..آخه من یک هفته نبودم وقتی اومدم خونه ی تخم مرغ توی ظرفشویی دیدم روش خط خط بود.از اون روز ب بعد دعوا کردیم

میشه بگی چقدر هزینه گرفت؟شمارشو میدی؟خواهش میکنم.من اینجا زنگ زدم باطل می‌کنه اما هشت میلیون میگیره. ...

اوه چه خبره 

من یه باطل و یک بازگشت حدود دو ماه پیش گرفتم  باهم یک و نیم گرفت تازه طلسم من اینقد سنگین بود 

شب ها تا صبح بدنم بی قرار بود انگار یکی منو‌میکشید این طرف اونطرف

سلام چقدر ازتون هزینه گرفت؟من زنگ زدم ب یک حاج آقا مشخصات دادم چند روز بعد گفت طلسم شیطانی شدی.بعد گ ...

چ ادما عپضی ای دروغه خواهر گول نخور این مبالغ نده از من 2تومن گرفت

مثلا کی باهات دشمنی داره که فکر کنی مثلا اون تخم مرغ رو گذاشته باشه اونجا ؟

نمیدونم والا آخه من ظرفشویی و سینک و خونه رو تمیز کردم رفتم..بعد ک برگشتیم دیدم اونجاست