2777
2789
عنوان

پدر شوهرم چرا اینجوریه

314 بازدید | 37 پست

پنجاه سالشه و مغازه خونه داره با سه تا پسر که ۲۴ و ۲۷ سالشونه اون یکیم کوچیکه و الان دوتا پسرای بزرگش توی مغازه کار میکنن و یواش یواش کارشونو بزرگ کردن مغازه اضافه کردن(اجاره)

پدر شوهرم کلا دیگه سرکار نمیره و اکثر مواقع توی اتاق برای خودش تلویزیون گذاشته فیلم میبینه فقط برای شام اینا و گاهی برای حرف زدن میاد بیرون 😑پسراش کار میکنن و خرج خانواده میدن مثلا مادرشوهرم اگر بخواد بره بازار خرید کنه از شوهرم میگیره یا کلا خرج خونه با پسراشون هستش و خونه ماشینم زده به نام مادرشوهرم 

یا مثلا یه بار رفتیم شمال خانوادگی و من با چشم دیدم پدر شوهرم دلش شیرینی میخواست به شوهرم گفت کارتتو بده🥲🤣نمیدونم نرماله از نظر شما؟

از طرفیم چون امکان داره توی یه ساختمون زندگی کنیم دوست ندارم احساس کنن که الان شوهر من میتونه جای پدرشونو بگیره و همه چیز ازش توقع کنن درصورتی که من خیلی جاها دلسوزی و مراعاتش میکنم و شوهر منم بنده خدا سنی نداره و از ۱۲ سالگی فرستادنش سرکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اونیکی پسرش نمیگیره؟قبل ازدواج میدونستی خرجشون با شوهرته ؟پدرشوهرت بهشون سرمایه داده؟

چرا فرقی نمیکنه چون با برادرش شریکن جیب جفتشون یکیه تقریبا سرمایه ای که داده مغازشه و کلا چیز دیگه ای نداده اینام از بچگی خودشون خرجشون دادن 

حالا مگه چند سالشه که از الان خودش بازنشسته کرده 

بعضیا پسرو فقط واسه کار کردن میخوان بیچاره پسر ده بیست سال دیگه به خودش میاد میبینه هیچی نداره همین وسط خرج شده رفته

بفرما جلو ته صف مال خودمه
من بابام 53 سالشه هنوز کار می‌کنه حتی کار تنی( زحمت دار منظورمه) هم انجام میده😢

بنده خدا پدر من که هرشب از کمر درد خواب نداره دوباره صبحش میره سرکار بدتر از دیروزش 

این چه حرف غیر منطقیه دوست عزیز؟رسم پدر پسری سرجاش ولی هیچ وقت با این عنوان بچه نیارین خواهشا

شاید این خانم منظورش با طرز فکر و هدف پدر شوهرته نه کلا رسم و عقیده خودش