2777
2789
عنوان

چرخ گوشت پاناسونیک خوبه

111 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

چرخ گوشت پاناسونیک ۱۴۰۰وات بازارمشترک ایران وژاپن خوبه؟؟؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من اونموقع ک میخواستم جهيزيه بخرم همه گفتن پاناسونیک دیگ خوب نیس

قبلا خوب بود

الان وسایل داخلیش بجای فلزی بودن، پلاستیک فشرده اس

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونموقع ک میخواستم جهيزيه بخرم همه گفتن پاناسونیک دیگ خوب نیسقبلا خوب بودالان وسایل داخلیش بجای ف ...

فکرکنم حدود سال۹۴ خریده باشه مامان خدابیامرزم  میخواستم هدیه کنم به یه دختریتیمی برای جهیزیه اش

ولی گفتم کاش مال خودمو بدم شاید این بهترباشه

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

با سلام

چرخ گوشت خارجی اونم زاپنی در بازار اکثرا فیک و غیراصلی هستن

چرخ گوشت های پارس خزر عالی هستن و اگر چرخ گوشت عمری و خیلی قوی لازم دارید میتونید چرخ گوشت پارس خزر مدل ( بوفالو ) رو خرید کنید.

من اونموقع ک میخواستم جهيزيه بخرم همه گفتن پاناسونیک دیگ خوب نیسقبلا خوب بودالان وسایل داخلیش بجای ف ...

چرخ گوشت خودم مولینکس فرانسه هست قیمتش ۹۵۰۰میلیون  ولی ظاهرش کوچیکتر وظریف تر از پاناسونیک   هست فکر کردم شاید اندازش کوچیکتره ضعیف تر از پاناسونیک باشه

با سلامچرخ گوشت خارجی اونم زاپنی در بازار اکثرا فیک و غیراصلی هستنچرخ گوشت های پارس خزر عالی هستن و ...

گلم چرخ گوشت مولینکس فرانسه چی؟  میدونی خوبه یانه؟

شما چه سالی میخواستی جهیزیه بخری

این مال سال ۹۴  ۹۵ هست  شایدم ۹۳