2777
2789

گوشت قرمز تو غذاهایی مثل فسنجون، بادمجون و قیمه بوی خوبی نداره.

ما همیشه مرغ استفاده میکنیم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گوشت قلقلی به نظر من خیلی خوشمزه تره اما با مرغ درست کردن هم خیلی راحت تره من برای مهمون تا نهایت ...

ببین شام میخوام فسنجون بزارم در کنارش یه سالاد مثل کیک مرغم میزارم بنظرت با گوشت قلقلی درست کنم ؟ ده نفریم 

من خودم با قلقلی میپسندم و ملس باشه نه خیلی شیرین

اما سلیقه ایه. به ذائقه مهموناتون باید نگاه کنی. ببینی میره خونشون یا تعریف میکنن خونشون چطور میخورن

مهربان باشیم   
چرا من فسنجون می‌زارم وقتی دیگه خاموش میکنم ،و خورشتو میریزم تو ظرف ، یه گوشه یه ذره آب جمع میشه ، ح ...

ببین خوب باید گردو رو تفت بدی آخر سر هم یکی دوقاشق شکر بریزی دیگه آب نمیده

من خودم با قلقلی میپسندم و ملس باشه نه خیلی شیریناما سلیقه ایه. به ذائقه مهموناتون باید نگاه کنی. بب ...

ای بابا همکارای همسرم با خونوادن بیشتر بیرون همو دیدیم تا اینجوری سر سفره

اگر غذا با مرغ هم داری فسنجون رو با قلقلی درست کن . هر دو خوشمزه میشه . من وقتی با مرغ درست میکنم سینه های مرغ رو سایز جوجه کبابی خورد میکنم و استفاده میکنم برای فسنجون هیچوقت با استخوان استفاده نمیکنم