2777
2789
عنوان

چقد زندگی تو آپارتمان و دوس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 27 پست
ویلایی قبلنا خوب بود. الان اگه خونت ویلایی باشه خیلی فرقی با آپارتمان نداره. چون با برج ها و ساختمون ...

آفرین دقیقا همینطوره ما تو طبقه نهم هستیم و خونه همه رو به راحتی میبینیم

الناز هستم از استانبول پیجم اینستام elnaztaran1 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 6سال اپارتمان مستاجر بودیم الان دو ماه ویلایی خریدیم اومدم توی ویلایی ولی هنوز دلم زندگی اپارتما ...

مبارک باشه عزیزم واسه منم دعاکن ی خونه ویلایی بگیرم حتی شده خیلی کوچیک آپارتمان خیلی محدودیت داره همسایه طبقه پایینمون همیشه شاکی میگه بچتون زیاد سروصدا میکنه نمیتونم دخترمو ساکت کنم ماشالا خیلی پر جنبو جوشه 

تیکر تولد یک سالگی پسرم💙
من ویلایی دوسدارم یه حیاط بزرگ با یه باغچه ی خوشگل  حداقل شبا بتونم راحت بخوابم همسایه بالایی ...

خخخ ما طبقه آخریم به نظرم  تو آپارتما یا طبقه اول باید باشی یا اخر اینجوری بهتره

الناز هستم از استانبول پیجم اینستام elnaztaran1 
مبارک باشه عزیزم واسه منم دعاکن ی خونه ویلایی بگیرم حتی شده خیلی کوچیک آپارتمان خیلی محدودیت داره هم ...

حتما دعا میکنم خواهرم

ایشالله زودی خونه دلخواهت رو بخری عزیزم

خدایا هزارااااااان بار شکر