2777
2789
عنوان

حالم وحشتناک بده

357 بازدید | 42 پست

دلیلشو نپرسین نمیتونم توضیح بدم‌ 

درحدی حالم داغونه که خوابم نمیبره به هیچ وجه 

خیلی خیلی هفته بدی داشتم .. 

ولی نمیتونم زیاد تو این حال بمونم با اینکه خیلی داغونم لطفا یه راه پیشنهاد بدین بتونم یکم بهتر شم اصلا حتی جون ندارم از جام پاشم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشپزی کن 

بعدش بفرست واسه من 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

منم مث توام ولی میگذره الان داشتم به تایپکای قدیمیم نگا میکردم اون موقع خیلی حالم بد بود ولی تا قبل ...

خداروشکر که خوبی 

وای واقعا خیلی وحشتناکه منم قبلا همچین روزایی داشتم خیلی بده الان دوباره همون احساس وحشتناک رو دارم 

منم داغونم همش دعوا داشتیم حالم ازش بهم میخوره

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
کابوس نبین

شما پسرام‌عاشق مژه ها و لبخند طرف میشید یا کلا همه چی یه طور دیگس

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

حموم و استخر کلا آب

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن