2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست مثل من باشه

113 بازدید | 12 پست

کسی هست مثل من بی خبر باشه از جیب شوهرش؟؟خیلی ناراحتم و احساس بی عرضگی میکنم🥺اصلا نمیدونم چقدر داره،پولاشو چیکار میکنه،یه جورایی اصلا منو دخالت نمیده تو امور زندگی،خیلی بهش گفتم،میگه باشه ولی بازم همونه،چه راهی دارین؟من حتی هیچ پس اندازی برای خودم ندارم،میگه هر چی میخای بگو برات بگیرم،پولی نمیده دستم بمونه🥺

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شرایطم همینه بدون هیچ پس اندازی اخه پول درس درمون نمیدن ک بشه پس انداز کرد

اخه بعضی زنا ماهانه پول میگیرن از شوهراشون،هر چقدر کم،اینجوری که نفهمم چه خبره حس بدی بهم میده،اصلا نمیدونم چقد قسط داره،اجاره رو چجوری میده،نمیدونم متوجه میشین یا نه،این دخالت ندادن حس بدی میده بهم

شاید درآمدش پایینه و دوست نداره شما بدونی و نگران باشی.

خیلی گنگ حرف میزنه،یه وقتایی میگه دارم،یه وقتایی میشه صفر مطلق،میگه ندارم،ربطی به سر برج و اخر برج نداره این موضوع،با اینکه کارش دولتی هست

خوب تو برا چی میخای بدونی چقد داره خیلیا اونطورین تو فقط پول بگیر و خرج کن اونموقع که گفت پول ندارم ...

نه،اونطوریم نیس که هر چی بخام بگیره،کلا اصلا تو خرج و مخارج زندگی منو وارد نمیکنه،انگار زن خوونه نیستم من

خیلی گنگ حرف میزنه،یه وقتایی میگه دارم،یه وقتایی میشه صفر مطلق،میگه ندارم،ربطی به سر برج و اخر برج ن ...

همسر منم اوایل ازدواج تو یکی از ارگان های دولتی مشغول به کار بود با حقوق خیلی ناچیز و به منم راجبه حقوقش و خرج و مخارج چیزی نمیگفت. ولی خب مشخص بود دست و بالش همیشه باز نیست، بعد که کارشو عوض کرد و حقوقش بهتر شد دیگه همه چیو برام توضیح داد. 

سلام.شما با اسپرم اهدایی دو قلو باردار شدید؟؟؟؟؟؟منم دارم میرم واسه اسپرم اهدایی اقدام کنم.شما بار چندم مثبت شدید؟پیش دکتر ایزدی انجام دادی؟آی یو آی مثل آی وی اف مراقبت سختی داره؟ممنون‌ میسم جواب بدید.و در خواست دوستیمون بپذیرید