به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
نظرمون اینه مرد سالم این وقت شب اینجا نمیاد بین خانم ها نظر تشکر بپرسه
خب من کلا شب وقتم آزاد تره.
بعدا فقط لزوما قرار نیست خانم ها جواب بدن.
آقایان هم هستن و جواب میدن.
با تشکر.
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام وقت بخیر تو بیوگرافیتون دیدم نوشتین متخصص نرم افزار... یه سوال داشتم میخاستم یه برنامه ریکاوری خوب برا فیلم بهم معرفی کنید اگر امکانش هست خیلی لازمش دارم ممنون🙏🏿
قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.