2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی عجیب شده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه آنقدر درهممان کوبید تا معقولمان کرد

میدونی ینی چی ؟  ینی انقدر یک حادثه رو برا ما تکرار کرد تا ما راه درست برخورد باهاش رو پیدا کنیم و این ی نوع چالشه

خب انسان ها رو ب کمال میرن ینی با هربار خلقت عاقلانه تر برخورد میکنن  منظورم همون تناسخ

تناسخ که تو اسلام رد شده

نمیدونم والا  ولی خب از تناسخم حرف نزنینم  بازم وقتی راه مقابله با یک مسئله رو یاد نگریم انقدر برامون پیش میاد تا ب ی راه حل و واکنش درست برسیم و از این چالش رد بشیم

چه باحال جدی میگی؟

آره گلم من خودم وقتی بچم کوچیک بود پیش میومدم که میخواستیم بریم جایی گریه میکرد و مجبور میشدیم برگردیم اولش ناراحت میشدم میگفتم چقدر ننر شده ولی بعد متوجه شدم که اصلا به صلاحمون نبوده اون جاها بریم

مثال دیگش مواقع آشپزی هس که داری فکرای وحشتناک میکنب و یه دفعه دستت میسوزه و از فکر میای بیرون اگه به زبان حادثه آشنا باشی خدا میخواد بهت بگه تا من هستم فکرای بیخود نکن و بهم اعتماد داشته باش

یا مثلا داری با گوشی غیبت میکنی همون لحظه پشت خطی داری و قطعش نمیکنی ادامه میدی به حرف زدنت در حالیکه خدا داره بهت هشدار میده که بسه غیبت نکن

خدا واسه راهنمایی بنده هاش که فرشته نمیفرسته با همین نشانه ها باهامون ارتباط میگیره ولی ما بنده ها متوجه نمیشیم