ازاون دسته ازمرداست ک هم کتک میزنه هم خیانت میکنه هم خسیس وبددهنه حالام همش تهدیدم میکنه ککاری میکنم روزی صدباربمیری کمکم کنین چکارکنم کسی تاحالاتوشرایط من بوده
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه چیز درست میشود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک میشود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم میشود. و هنوز هم میتوان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟
دعا نویس ؟؟؟ من موندمچرا زندگی هر دعا نویسی که دیدم از همه داغون تر بوده نمیتونن برای خوب شدن زندگی ...
حالا ما چیکار به زندگی خودشون داریم خدا کمکشون کنه
من دعانویس بدبخت ندیدم ولی
جادو جنبل که نگفتم
دعانویییس که کلام قرآن کارش باشه
همه چیز درست میشود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک میشود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم میشود. و هنوز هم میتوان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟
دعانویس کن خیلی اعتقادبهش ندارم ولی یکی دوبارب اصراردوستام زنگ زدم دعانویس گفت هیچ دعایی هم نیس توزن ...
نه اگه اعتقاد نداشته باشه کسی از ته دل
دعا اثر نمیکنه
اگه اعتقاد نداری که هیچی
این راهکار تنها کمکی بود ک تونستم بگم عزیزم اکثر فامیلام با لطف همین دعاها زندگیشونو چرخوندن
دعانویس کن خیلی اعتقادبهش ندارم ولی یکی دوبارب اصراردوستام زنگ زدم دعانویس گفت هیچ دعایی هم نیس توزن ...
نه هر دعانویس بنجلی گلم
با اصرار هم نمیشه
تا نخوای خودت چیزی درست شه
نمیگیره