2777
2789
عنوان

دروغگو نباشیم😂

97 بازدید | 18 پست

دوستان من به یه نفر گفتم دیروز اینستامو دیلیت اکانت زدم در صورتی که امروز استوری همون بنده خدا رو دیدم !

بنظرتون چجوری جمعش کنم این دروغ تابلو رو 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به شوهرم تو نامزدی شب بخیر گفتم خوابم نبرد دوباره آن شدم و ناگهان به فنا رفتم 🤣

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

یک حالتی هست پیج دی اکتیو میشه بعد میشه برش گردون بگو برگردوندم پیجمو 

بعد بهش بگو دی اکتیو کرده بودم که پیجم نباشع الان برش گردوندم هی از اکانتم میپره بیرون که کلا حواسش با سوالت پرت شه نسبت به موضوع

یک حالتی هست پیج دی اکتیو میشه بعد میشه برش گردون بگو برگردوندم پیجمو بعد بهش بگو دی اکتیو کرده بودم ...

اخه امشب اخرشب بهش گفتم دیروز دیلیت زدم ، و سر شب استوری بنده خدا رو دیده بودم😭😭😭

اخه امشب اخرشب بهش گفتم دیروز دیلیت زدم ، و سر شب استوری بنده خدا رو دیده بودم😭😭😭

بگو یادته گفتم دیروز دیلیت زدم شب برش گردوندم

الان که از دیلیت موقت درش اوردم هی از اکانتم میپره بیرون چیکارش کنم

شما باید با سوال حواسش رو از موضوع و چاله و چوله های دروغت پرت کنی که اصلا ذهنش درگیر یچیز دیگه شه هوشمندانه دروغ بگو 

بعد متوجه نمیشه بلاک کردم؟

نه براش پیام نمیره که فقط اگر سرچ بزنه ای دیتو همون روز که استوری گذاشته آره می‌فهمه بلاکه 

از ساعتی که استوری گذاشته تا ساعتی که تمام بشه وقتش تو بلاک بمونه اوکیه

بگو یادته گفتم دیروز دیلیت زدم شب برش گردوندمالان که از دیلیت موقت درش اوردم هی از اکانتم میپره بیرو ...

وای آره این خوبه 👌🏻 دقیقا اینطوری حتی اگر بفهمه استوریشو دیدم هم تابلو نیست