2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن آزمایش که مطمئن تر از بی بیی چکه!!!یعنی آزمایش الان نشون‌نمیده؟

آخه میگم هنوز به موعدت نرسیدی الکی خون چرا بدی، واسه خیلیا بی بی قبل موعد هم نشون میده.

اگه دوست داری آزمایش بدی آره نشون که میده

الحمدالله❤

خو بازم باید بزارید موعد پری اومد بعد برید به این زودی جواب نمیده چه عجله ای دارین که خوددتو استرس میدید

کلا حامله شدن باید بی خیال باشید و کار خوتونو انجام بدید هی استرس فکر پری میاد یا نه رو نداشته باشین چون واقعا تاثیر داره استرس داشتن 

الان برید نباشه کلی غصه میخورید بسپریدش دسته خدااا 

آخه میگم هنوز به موعدت نرسیدی الکی خون چرا بدی، واسه خیلیا بی بی قبل موعد هم نشون میده. اگه دوست دا ...

آخه عجله دارم‌زود بدونم بی بی هم گذاشتم منفی بود. دردام‌زیاده میترسم مسکن بخورم معلوم نیس باردارم یا نه.

آخه عجله دارم‌زود بدونم بی بی هم گذاشتم منفی بود. دردام‌زیاده میترسم مسکن بخورم معلوم نیس باردارم یا ...

بي بي منفي بوده مطمين باش ازمايشم منفي هسجند روز قبل بري بي بي منفي شده؟من ي هفته قبل پريم منفي شد

ولي سه روز مونده ب پري مثبت شد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️
بي بي منفي بوده مطمين باش ازمايشم منفي هسجند روز قبل بري بي بي منفي شده؟من ي هفته قبل پريم منفي شد ...

دیروز منفی بوده. گفتم‌اگه آزمایش نشون میده برم‌خیال خودمو راحت کنم‌اگه منفی بود بتونم یه قرص بخورم انقد الکی درد‌نکشم😕

دوستم بعد ۴ هفته از موعودش بی بی ش دوتا خط پررنگ انداخت .و چهارروز قبلش منفی بود .

ینی از تاریخ پریودش ۴هفته رد شده؟؟؟

واسه من دو هفتس از موعدم گذشته پریود نشدم! تا دیروز که بیبی منفی بود

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
بله

من که بدجور نا امیدم! میگم زودتر یا بیبی مثبت شه یا پریودشم 😞

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘