2777
2789

من به عنوان کار آموز میرم یه مهد چند روزیه حقوق کمک مربی ۳ تومنه و مربی ۴ تومن بعد سه ماه هم بیمه میدونم کمه اما الان شرایط زندگی خودمم براتون میگم و به نظرتون برم سر این کار یا نه ؟

شوهرم با هیچ کس رفت و امد نداره فقط پدر و مادرش میان خونمون و فقط مادر من دیگه احدی تو خونمون نمیاد من و دخترم همیشه تنهاییم نمیزاره با دوستامم رفت و آمد کنم حتی بیرون رفتنم با مادرم با هزار تا بدبختیه تا یه قرونم بهم میده هزار بازخواست م میکنه کلا پارانوئید داره به خاطر دخترم و یه سری مسائل نمیتونم جدا شم مجبورم به تحمل ...

با هزار زور و کلاس رفتن تونستم مدرک مربی گری بگیرم و با پارتی خاله م این مهد رفتم  کارآموزی. اما اگه شوهرم بفهمه ۳ تومن حقوق کمک مربیه نمیزاره برم هر روزم باید برم سر کار دخترمم بزارم پیش مادرم .آلان مادرم میگه من ماهی ۱ تا ۲ میلیون بهت میدم بزار رو حقوقت بگو ۴ ۵ تومنه حداقل خونه نمون با دخترت افسردگی گرفتین .مادرم یه حقوق بازنشستگی داره .دلمم نمیاد ازش بگیرم اون پولو اما خدا حفظش کنه برام میگه نابود میشین با دخترت تو خونه با اون شوهر 

حالا نظر شما چیه ؟ نظرتون برام مهمه 

برم یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برو دخترت هم ببر تو مهد تو شلوغی باشه 

کم کم بری بیرون شوهرت هم عادت می‌کنه 

کافیه هدف داشته باشی!اون وقت دنیا،به اختیارِ تو می چرخه.تو یک حرکت کوچک کن،گردش دومینو شروع میشه.

شوهر شما پس فکر می کنه شما با دعوت کردن دوستانتون به خونه و رفت و آمد کردن با اون ها قصد پشت کردن بهش رو دارید و از رفتار های اجتماعی شما احساس خطر می کنه. درسته؟!

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

عزیزم چه مادر خوبی بنظر من برو بخاطر بیمه شم شده خیلی خوبه

اره راست میگه مادرم شده هفته یه بارم با دخترم نرفتیم جایی تنها تفریحش اینه میبرمش مغازه جلو خونمون یه چیزی می‌خره می‌آییم خونه