2777
2789

چند سال رفتین ؟

نتیجه ی دلخواهتون رو گرفتید؟

اصلا چقدر برای زبان ارزش قائل هستید؟

سوال زبان داشتی بپرس😗 فروردین💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از ۳ سالگی منو فرستاد تا ۱۵ سالگی تا آخر خوندم یه مدرکی گرفتم الان هیچی یادم نمیاد اون موقع ه ...

الان به فکرش نیستی که دوره کوتاه مدت بگذرونی برای یاداوری؟ یا مدرک تدریس رو بگیری؟

حیفه اینهمه خوندی 🥲

الان به فکرش نیستی که دوره کوتاه مدت بگذرونی برای یاداوری؟ یا مدرک تدریس رو بگیری؟حیفه اینهمه خوندی ...

نه احمق بودم میرفتم میومدم هیچی یاد نگرفتم کاش برمیگشتم گذشته از فرصتم استفاده میکردم مثل آدم زبان میخوندم و کنکورش میدادم

شما خودت کلاس میری

آره من خودم چند ساله کلاس میرم 

عاشق زبانم و همین علاقه ام باعث شده خیلی پیشرفت کنم توش 

دیگه نزدیکه تموم کنم و ttc بگیرم

نه احمق بودم میرفتم میومدم هیچی یاد نگرفتم کاش برمیگشتم گذشته از فرصتم استفاده میکردم مثل آدم زبان م ...

دوازجون 

مگه چندسالته؟

منم کنکوری رشته زبانم اتفاقا

الانم دیر نیست حتما پیگیر باش حیفه کلی از وقتت رو صرفش کردی 

نه عزیزم ده ترم رفتم بیشتر روگرامر متمرکز بود منم ادامه ندادم ی ترم رفتم مکالمه و بخاطر مشکلاتم ادام ...

چه بد 

متاسفانه بیشتریا از کلاس زبان نتیجه ای نمیگیرن