2777
2789
عنوان

تی وی

98 بازدید | 9 پست

سونیا التتو یا ایکس ویژن یا پارس؟فردا میخوام بخرم گیج شدم واقعا...

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!

فقط اسنوا بگیر   

ما انواع برندها رو خانوادگی امتحان کردیم از سامسونگ بگیر تا جی پلاس و سام و...

بالاخره همشون تصویر نشون میدن

اما اسنوا به روز ترین امکانات تلویزیون های جهان رو بهت نشون میده که خیلی تلویزیون های دیگه ندارن؛

ببین اسنوا و دوو یک برنامه دارن به اسم دان تی وی...

این برنامه فقط روی تلویزیون های اسنوا و دوو هست.

انواع فیلم های سینمایی و سریال های شبکه های نمایش خانگی و موسیقی و انیمیشن ها رو مثل شبکه های تلویزیونی به راحتی روی تلویزیون ات داری...

رایگان و استفاده ساده و راحت...

وقتی تلویزیون اسنوا یا دوو رو بخری دو تا کنترل بهت میدن یکی ساده و یکی کنترل حرفه ای که با هر دوش میشه کار کرد.

وضوح صفحه تلویزیون اش هم جزو جدیدترین مدل های جهانی هست.

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اسنوا بگیر ما انواع برندها رو خانوادگی امتحان کردیم از سامسونگ بگیر تا جی پلاس و سام و...بالاخ ...

عزیزم من 50 یا 55 میخوام بخرم پس مطمئنه این برند

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
عزیزم من 50 یا 55 میخوام بخرم پس مطمئنه این برند

ما هم ۵۰ اش رو خریدیم اسنوا مطمئن هست.

مادرم اینا هم جی پلاس دارن راضی هستن.

اسنوا امکانات اش بیشتر هست و کمی قیمتش بالاتر

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/