یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😃 عزیزممممیتونم بخاطر بچه هام دوقلو هستن و به فکر آینده ی اونا هستم حداقل میتونم با این حقوق آینده ...
همین فامیل اگر یکمی پیشرفت کنید خودشون باهاتون قطع رابطه میکنند چون چشم دیدن از خودشون بالاترو ندارن منم خودم دنبال یه فرصتی ام از همه فامیل و دوست و آشنا دور باشم برای شما هم چه فرصتی بهتر از این که پیشرفتتون جلوی چشم فامیل و دوست و آشنا نباشه حتماً برین مطمئن باشین اونجا بعد از چند وقت کلی دوست و آشنای جدید پیدا میکنید و از غریبی درمیایید بوشهر هم شهر خوبی هست
ممنونم عزیز دلم بابت دلگرمیت بخدا من اصلا به زندگی بقیه حسادت نمیکنم اما خیلیا زوم کردم رو من و شوهر ...
خواهش میکنم عزیزم. ممنون. به خدا خواهر من 15 سال رفت غربت زندگی کرد به خاطر کار شوهرش. هم پیشرفت کردن هم کلی دوست و رفیقای خوب پیدا کرد. جوری بود که داشت برمیگشت شهر خودشون هم خودش گریه میکرد هم دوستایی که اونجا پیدا کرده