2777
2789
عنوان

شما اگه بودین می رفتین

140 بازدید | 20 پست

سلام خانوما خوبین ؟

همسر من استان بوشهر یه کار کاشی کاری واسش پیدا  و ماهی ۳۰ تومن حقوق میدن بهش ثابت و دائمیه

شما بودین قبول میکردین و همراهش هم برید اونجا؟

آخه ما همه   فامیلامون شهرکرد هستن خونمون هم‌همینجاست 

اونجا غریبم نمیدونم چ تصمیمی بگیرم

شخصا پامو از تهران بیرون نمیذارم برای زندگی و نمیتونم پاسوز و فداکاری ب این بزرگی بکنم

ولی شما اگه در توانتونه قبول کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بهترین فرصته واسه زندگیمون چون حقوق خوبیه

فکراتو بکن عزیزم اگه راحتی افسرده نمیشی برو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من خودم شخصا میرفتم. چون دنبال یک فرصتم با هیچ کس ارتباطی نداشته باشم. شما باید ببینی میتونی یا نه ؟

😃 عزیزممم

میتونم بخاطر بچه هام دوقلو هستن و به فکر آینده ی اونا هستم حداقل میتونم با این حقوق آینده بچه هام تو رفاه باشن تا حدودی 

خودم از غریبی میترسم اذیت بشم

اگر چه هیچکس هم چشم دیدن منو شوهرمو نداره

😃 عزیزممممیتونم بخاطر بچه هام دوقلو هستن و به فکر آینده ی اونا هستم حداقل میتونم با این حقوق آینده ...

همین فامیل اگر یکمی پیشرفت کنید خودشون باهاتون قطع رابطه می‌کنند چون چشم دیدن از خودشون بالاترو ندارن منم خودم دنبال یه فرصتی ام از همه فامیل و دوست و آشنا دور باشم برای شما هم چه فرصتی بهتر از این که پیشرفتتون جلوی چشم فامیل و دوست و آشنا نباشه حتماً برین مطمئن باشین اونجا بعد از چند وقت کلی دوست و آشنای جدید پیدا می‌کنید و از غریبی درمیایید بوشهر هم شهر خوبی هست

همین فامیل اگر یکمی پیشرفت کنید خودشون باهاتون قطع رابطه می‌کنند چون چشم دیدن از خودشون بالاترو ندار ...

ممنونم عزیز دلم بابت دلگرمیت 

بخدا من اصلا به زندگی بقیه حسادت نمیکنم اما خیلیا زوم کردم رو من و شوهرم با اینکه همه وضع مالیشون از ما بهتره 

انشاءالله تو هم به موفقیت دست پیدا کنی و از شر حسودا راحت بشی 

😘

ممنونم عزیز دلم بابت دلگرمیت بخدا من اصلا به زندگی بقیه حسادت نمیکنم اما خیلیا زوم کردم رو من و شوهر ...

خواهش میکنم عزیزم. ممنون. به خدا خواهر من 15 سال رفت غربت زندگی کرد به خاطر کار شوهرش. هم پیشرفت کردن هم کلی دوست و رفیقای خوب پیدا کرد. جوری بود که داشت برمیگشت شهر خودشون هم خودش گریه میکرد هم دوستایی که اونجا پیدا کرده

خواهش میکنم عزیزم. ممنون. به خدا خواهر من 15 سال رفت غربت زندگی کرد به خاطر کار شوهرش. هم پیشرفت کرد ...

آخی عزیزم 😘😘😘

ممنونم منم حتما میرم با همسرم چون واقعا زندگی بچه هام‌واسم مهمه