2777
2789
عنوان

خانما لطفاً کمکم کنید

78 بازدید | 20 پست

سلام خانم گل های عزیزمن سه سال پیش قلبم روعمل کردم باز بعداز اون سه سال هفته ای نشده که مریض نشم واقعا موندم چیکار کنم بادوتا بچه ی کوچیک وشهرغربت که کسی نیست یه لیوان آب دستم بده 

دمنوش هم خیلی می خورم که پیشگیری کنم تا مریض نشم ولی اصلا هیچ تاثیری نداره الان یه دل سیر گریه کردم واقعا دیگه خسته شدم همه می گن بدنت ضعیفه نمی دونم چی بخورم که سیستم دفاعی بدنم تقویت بشه ممنون میشم کمکم کنید براتون صلوات می فرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص پاورفیت بخور اصلا حتی یه ویروسم بیاد تو بدنت میکشش توی فوایدش نوشته برای تقویت سیستم ایمنی یدن قلب و حتی تنظیم فشار خون و چون گیاهیه و حاوی عصاره قارچ شیتاکه مقوی سیتسم دفاعی بدنه برای افرادی که دوران نقاهت عمل رو میگذزونن یا حتی کسانی که شیمی درماتیشون تموم شده و مخوان بدنشون قوی بشه تجویز میشه ولی در کل ضد انواع ویروسه البته تو رو خدا با پزشکت مشورت کن بعد مصرف کن

ویتامین د۳ سه هفته یکبار بخور.

دمنوش سیب سفید زنجبیل دارچین آویشن و نبات بخور یا با خرما بخور.

دمنوش بِه بخور.

سیاه دانه رو نیم کوب کن بریز داخل عسل وبخور.

قرص جوشان پرتقالی روزی یکبار بخور.

گرمیجات بخور سردیجاتو حذف کن.

حتی داخل چاییت زنجبیل ودارچین بریز.

بله سرماخوردگی

به دونه خوردی صبح ها آب گرم و ی کم آبلیمو خوردی شیر گاو میش بیار ماست نخور چای قطع کن قهوه نسکافه دوری کن غذها تو بیشتر سوپی کن بخور مثل قلم پای مرغ همیشه بعد حموم سرتو اصلا نپوشون بزار عادت کنی به هوای خونه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه تا الان نزدم الان بزنم میشه

خیلی موثره الان اگه پیدا کنی آره میشه بزنی فقط باید یه وقتی بزنی که حالت خوب باشه مریض نباشی

از این ببعد هر سال پاییز که میشه واکسن بزن همون موقع هام تو بازار میاد الان شاید پیدا نکنی