2777
2789

مجازیشم قشنگ حضوریشم قشنگه ازینایی ک باهم میگن میخندم صمیمیت موج بزنه🥲بدون اینکه قضاوتت کنه بگیم بخندیمممم بگردیم باهم خلاصه بشه ی همدمم چون خودم همینطوریم یکی مث خودم میخام🥲 با هرکس رفیق میشدم ی نفر سومی بود بر......ینه ب دوستیمون🥲💔

ندارم ک🥲💔

عاح امشب گلبم گرف🥲😂🦭

ی مجازیشم نداریمم

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی دوست من من همین مشکلو دارم نمیخوام ده تا داشته باشم یدونه فقط با همون مجازی هم باشم راضیم ولی متاسفانه الان یه جوری دخترا خودشون رو میگیرن نمیتونی با کسی رفاقت کنی 😄

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

هعی دوست من من همین مشکلو دارم نمیخوام ده تا داشته باشم یدونه فقط با همون مجازی هم باشم راضیم ولی مت ...

اخلاقای منو داری🥲

با یکی رفیق میشم انگار وقتم برا اونه اصن روحیاتم نمی‌کشه برم سمت کسه دیگ😂🥲💔

کاربر فرشته_گند_کاری_هسدم🥴                                       پیر میشی تا بفهمی اونم یه گوهه مثل بقیه.💩

الاغ جون بی رفیق 🤭میخوام درسته نه میخام 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

سنتو بگو اگ اوکی هستی دوست شیم باهم

۱۷🦭فک نکنم سنت کم یا نزدیک باشه ولی خب

😂😂😂😂🤦🏻 اسم کاربریت

چ ذهن خلاقی داشتم😂

ی کاربری دیگم داشتم هنوز هست دلم میخاد برم اون کاربریم😂ولی شماررو ندارم  ک برم

اونم فرشته گند کاری نوشتم مغزی داشتم😂😂😂بیکار

اخلاقای منو داری🥲با یکی رفیق میشم انگار وقتم برا اونه اصن روحیاتم نمی‌کشه برم سمت کسه دیگ😂🥲💔

بخدا من یدونه باشه آدم باشه واقعا رفیق که صدشو بزاره من هزارمو میزارم  نیست متاسفانه 

هیچ کس تکرار من نخواهد شد روزی که نباشم......

بخدا من یدونه باشه آدم باشه واقعا رفیق که صدشو بزاره من هزارمو میزارم نیست متاسفانه

اعتماد سخته💔🦭