2777
2789

سلام عزیزم خوبی 

بخدا شرمندتم همش مزاحمت میشم شاید با خودتم بگی عجب غلطی کردم‌یبار جواب اینو دادم سیریش شده ول‌نمیکنه ولی زندگیم تباه شده دارم دق میکنم دنیا رو سرم خرابه ازت خواهش میکنم اگه امکانش هست جوابمو بدی

کسی‌ک باهاشم نمیخاد منو؟داره خیانت میکنه؟رابطمون مثل قبل میشه؟هرچی گفتی واسه من درست دراومده میخوام تا دیر نشده اگ خیانت میکنه خودمو نجات بدم چون خیلی دارم زجر میکشم تو رابطه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
سلام عزیزم خوبی بخدا شرمندتم همش مزاحمت میشم شاید با خودتم بگی عجب غلطی کردم‌یبار جواب اینو دادم سیر ...

عزیزم درمورد خیانت من چی بگم آخه فداتشم مراقب باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم درمورد خیانت من چی بگم آخه فداتشم مراقب باش

میدونم ثابت شد خیانت میکنه همین الان ثابت شد

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
گلم بگم خیانت میکنه بیقرارت کنم ک چی بشه اگه آروم میگیری آره خیانتکاره

میدونم عزیزم همه چیو تموم کردم