2777
2789

من پایه دوازدهم خیلی اعتماد بنفسم خورد شد مایه اکیپ بودیم که کلا باهیچکی کار نداشتیم وبیشتر من ودوست صمیمیم بودیم ولی بعضی وقتا ۴نفر دیگم بودن که باهم مینشستیم کلا تو صف یا هرجا خیلی به من نگاه میکردن نمیدونم چرا فقطم پایه دوازدهم اینجوری بود بعد دوستامم حس میکردن یه بار دوست صمیم که همیشه باهم بودیم چه توکلاس چه زنگ تفریح گفت اه چقدر همه اینجارو نگاه میکنن توکلاسم معلما موقع درس دادن به من نگاه نمی کردن نمی دونم اون سال چه اتفاقی افتاده بود چراهمه باهام بد شدن دهم ودیازدهم اصلا این حس ها نبودبعد اکیپ قلدر کلاس همشون یجوری به ما نگاه میکردن که بیشتر نگاهاهم سمت من بود البته به اوناهم اینطوری نگاه میکردن ولی بیشتر من انگار فقط وقتی من نبودم اونارواذیت میکردن  ولی یکمی اعتماد بنفسمو از دست داده بودم چون باکسی کاری نداشتیم واز اول هم چه تومدرسه چه بیرون کلاهیشکی اینجوری لج نکرده بود باهم احساس خیلی مزخرفی بود وخیلی باتحقیر نگاه میکردن  دلیلشو نمیدونستم  الان چهویادم اومد کل اون حس مزخرفا برگشت ولی چون بیشتر بامن اینجوری بودن واولین بار هم بود این همه رویجا ببینم که ازم بدشون میاد خیلی حس منفی میگرفتم

تبریک میگم از اونا قوی تری 

بخاطر همین روی تو تمرکز کردن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.