2777
2789

قضیه از دو ماه پیش شروع شد که برای دختر خالهٔ من که همسن خودمه، تقریبا یک ماه کوچکتر، خواستگار اومد.

چون طولانیه خلاصه میگم. آقا من و دختر خاله‌ام هر دو مذهبی هستیم و از اونایی که با پسر رابطه نداشتن و حجاب و نماز و روزه و... آقا این آقا پسر با دختر خالهٔ من توی یک چنل درسی آشنا شدن، همونجا پسره اعتراف کرد که بهش علاقه داره و دختر خالهٔ من هم به خاطر عقایدش رد کرد و تموم، تا این که دو ماه پیش این آقا پسر که روان‌شناسی تهران میخونه با یک فرمول‌هایی دانشگاه این دختر خالهٔ من رو یافته بود و خلاصه که اومد برای خواستگاری به قصد جدی ازدواج. اینا اوکی بودن از همه لحاظ جز عقیدتی. دختر خالهٔ من هم خیلی پافشاری که من نمیتونم با کسی که نماز و روزه نداره ازدواج کنم. پسره هم گفته بود که من برای تو هر کاری میکنم، حتی نماز خون و روزه گیر هم میشم‌. از طرف خاله و شوهر خاله‌ام اوکی ازدواج رو داشتند و مشکل دختر خالهٔ من بود. می‌گفت از کجا معلوم که به نماز و روزه پایبند بمونه وقتی باهاش بزرگ نشده؟ اگه همون دو ماه اپل بود چی؟ من گفتم حق نداری توی خونهٔ من ماهواره بیاری اون هم گفته چشم هر چی خاتون بگه ولی اگه اورد چی؟. خلاصه که طبق عادت همیشگیش برای راهگشایی مشکلات و راهنمایی اومد سراغ من. ما از بچگی با هم بزرگ شده بودیم و کلا اوکی‌ هستیم، اژ همون اول هم من بهش میگفتم چیکار کن تا مشکلت حل بشه، مغز متفکرش منم انگاری‌. 

آقا روتین بحث‌های ما تا سه هفته پیش اینجوری بود که من میگفتم خب اگه مطمئن نیستی بگو نه و تمام. مگه نمیگی فقط یک نیمچه علاقه داری و جدی نیست؟ اون هم میگفت که نه من دوستش دارم نمیتونم نه بگم باز من میگفتم خودت همین الآن گفتی فقط یک علاقهٔ سطحیه و اون میخندید😐

تا این که همین یک هفته پیش من زدم به سیم آخر و گفتم ببین پریسا، من نمیدونم. فعلا یکی دو جلسهٔ مشاوره خانواده اوکی کن برید که وقت بخری‌. دو ماهه همه رو علاف خودت کردی. توی این دو سه جلسه هم تصمیمت رو بگیر و اگه خواستی ردش کنی برای این رد کن که مثلا با مشاوره فهمیدید به درد هم نمی‌خورید و فلان

پسره هم از همه لحاظ اوکیه. چه ماشین، چه درآمد، چه خونه همه چی خوبه

هستید بقیه‌اش رو بگم؟

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بگو جانم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آره لایکم کن

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

لایک

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

آقا خلاصه اون گفت باشه و اینا. فرداش من اینا رو اتفاقی توی بازار دیدم، به تور هم خوردیم انگاری. دختر خالهٔ منم خیلی با خوشحالی من رو بهش معرفی کرد و قضیه تموم شد تا همین سه روز پیش که رفتم شب‌نشینی خانوادگی. من و دختر خاله‌ام هر وقت هم رو میدیدم بدو بدو بغل بوس چطوری و اینا... میشستیم تنگ هم تاااا آخر ولی دیدم این نیومد. من رفتم جلو گفتم شاید ناراحت میخواد نه بگه و تصمیم گرفته. با من خیلی سرسنگین رفتار کرد در حالی که میخندید با بقیه و خوشحال بود. من رو میگی موندم توی شک

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

آقا خلاصه اون گفت باشه و اینا. فرداش من اینا رو اتفاقی توی بازار دیدم، به تور هم خوردیم انگاری. دختر ...

خب

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

خب باز اگه بقیش و گفت لایک کنید 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

آقا خلاصه اون گفت باشه و اینا. فرداش من اینا رو اتفاقی توی بازار دیدم، به تور هم خوردیم انگاری. دختر ...

اوه داره سمی میشع کم‌کم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من هم پیگیر شدم که ببینم قضیه چی

حتی خاله‌ام هم باهام سرسنگین بود

کل فامیل هم قضیهٔ این خواستگار رو میدونن. هر دفعه از پریسا دختر خاله‌ام میپرسن یک عقد و عروسی افتادیم دیگه؟ و این هم میخندید. تا این که همین دو ساعت پیش بالاخره دهن باز کرد و گفت که پسره بهش گفته اگه جواب بله نده میاد خواستگاری تو، یعنی خواستگاری من😐